ŠOKANTNO! U kući naše pevačice postoji STROGO PRAVILO koje ne sme da se prekrši!

Autor:

Zabava

10.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović otvorila dušu!

ŠOKANTNO! U kući naše pevačice postoji STROGO PRAVILO koje ne sme da se prekrši!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Vera Matović, poznatija kao Verka, je folk pevačica koja osvaja svojom harizmom i nekonvencionalnim pristupom estradnom svetu. Njen istaknuti talenat prati i jedinstvena ličnost koja se odražava u izraženom stavu prema nadimcima. Verka ističe da joj je draže da je zovu Verka nego tetkom, te insistira da je i deca oslovljavaju na taj način.

- I deci maloj tako kažem, tate i mame kažu „Tetka Vera“, a ja im kažem: „Pusti tetka Veru“, ja sam za njih Vera Matović, ako hoćete nešto da mi kažete, vi mi kažite Verka. To mi je drago i milo, koleginice su me tako prozvale - istakla je pevačica za Grand i dodala da joj je posebno krivo što sa kolegama nema uspomene od pre dve decenije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vera Matović

 

Pevačica sa setom govori o nedostatku uspomena sa kolegama iz prethodnih decenija. Posebno je žalosna zbog nedostatka snimaka i fotografija sa nastupa pre 20 godina, kada tehnologija nije bila prisutna kao danas. Verka izražava žaljenje što tada nisu imali priliku da zabeleže svoje trenutke sa publikom i kolegama.
 

- Žao mi je što pre 20 godina što nismo imali i što nas niko tada nije snimao sa tom publikom. Mi nismo imali televiziju, kamere. Niko nas nije slikao ni snimao - požalila se Verka.


Pevačica je takođe aktuelna kao članica žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Sve vesti i dešavanja vezana za ovu emisiju možete pratiti na njenom portalu, kao i na društvenim mrežama.

Verka Matović je umetnica koja ostavlja dubok utisak svojom autentičnošću i stavom prema životu i karijeri. Njen nekonvencionalni pristup i istrajnost u očuvanju sopstvenog identiteta je čini jedinstvenom i nezaboravnom u svetu estrade.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading