DEJAN DRAGOJEVIĆ PRETUČEN, OSTALE MU MASNICE: Hitno se oglasio, sestra napravila haos u Veterniku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.12.2022

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se oglasio na Instagramu nakon što ga je pretukla sestra!

DEJAN DRAGOJEVIĆ PRETUČEN, OSTALE MU MASNICE: Hitno se oglasio, sestra napravila haos u Veterniku! (FOTO)

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević trudi se da svaki trenutak provede u krugu porodice, pa su se među njegovim objavama na društvenim mrežama u poslednje vreme često mogli videti članovi njegove uže i šire familije, a ovaj put je objavio snimak sestre koja ga je "prebila".

Dejan se u potpunosti posvetio sebi i svom zdravlju, a pre potencijalnog ulaska u rijaliti šou program "Zadruga 6" rešio je da telo dovede do savršenstva.

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević

 

Kako sam kaže, izgubio je čak 20 kilograma, redovno posećuje teretane u društvu brata Davida, ali i njihove sestre koja ga je "prebila"!

Naime, Dragojević je objavio video u kojem je fanovima predstavio svoju sestru čija je fizička spremnost na zavidnom nivou! 

 

Dejan je šajivi video u kojem ga sestra navodno tuče objavio na Jutjubu, a fanovi su imali priliku da vide kako izgleda jedan uobičajeni dan koji on i David provode zajedno.

Podsećamo, Dragojević je nedavno javno raskinuo sa aktuelnom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, ali po svemu sudeći, dane ne provodi u očajanju zbog ljubavnog brodoloma.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran NS

16.12.2022 11:52

Alo novinari!!!!!!!! Da li ste Vi svesni kakve budalastine objavljujete???? Ovo je van svake pameti i razuma.... Gluposti... I Vi imate obraza da pisete da je dripca sestra pretukla? Koju struku ima taj nebitan covek? Gde je u svom zivotu i jedan dan radnog staza ostvario??? Zivim li ja na Marsu? Ovakve gluposti... budalastine... sa Pinka... Ne zamislivo!!!!!!!!!!!!!