ALEKS NIKOLIĆ POGAZILA OBEĆANJE KOJE JE DALA DEJANU: Starleta izdala najintimniju stvar o Dragojeviću, svi su ostali u neverici kada je izgovorila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.12.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ponizila se pred milionima zbog prevare sa Filipom Carem.

ALEKS NIKOLIĆ POGAZILA OBEĆANJE KOJE JE DALA DEJANU: Starleta izdala najintimniju stvar o Dragojeviću, svi su ostali u neverici kada je izgovorila! (VIDEO)

Foto: TV Pink

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

- Da li i dalje smatraš da nisi ništa loše uradila Dejanu? - glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Smatram da sam loše uradila i da sam ispala neispravna jer sam se upustila u neki odnos, a obećavala sam da ga neću ostaviti i da se moje emocije neće ugasiti, ali smatram da sam ispala dobra prema sebi i nisam želela da živim lažni život, pa sam krenula gde me vode emocije. Život nije bio lažan, Dejan je lepo uticao na mene, promenio neke stvari, izgradio me u kvalitetniju osobu, ali pronenile su se neke stvari i ugasile su me emocije. Osećam se slobodnije i srećnije, niko ne može da mi prepiše da se kitim tuđim perjem. Imam savest, razmišljam kako je on. Ako Dejan bude u žiriju, ja ne bih nastupala. Znam kako bi on komentarisao mene i Filipa, ne želim neke neprijatne situacije. Ako malo bolje razmislim ima pravo da kaže šta hoće, ja neću da odgovaram i da se svađam sa njim. Ja sam se ogrešila o njega, nije on o mene. Ja sam njega povredila, nije on mene i ima pravo da komentariše kako god želi - pričala je Aleks.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

16.12.2022 22:22

Rame uz rame sa Dalilom! Zaključak: ne treba pomagati "takvoj sorti žena", jer im nema pomoći. Vaspitane u Bujanovcu, takve ostaju ceo život. Od njih normalne žene nikada neće biti.