VRELA AKCIJA U ZADRUZI USRED DANA PRED SVIMA: Marko zavukao ruku Aniti u međunožje, ona nije mogla da sakrije izraz lica! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.12.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković i Anita Stanojlović imali su pet minuta vrelih trenutaka!

VRELA AKCIJA U ZADRUZI USRED DANA PRED SVIMA: Marko zavukao ruku Aniti u međunožje, ona nije mogla da sakrije izraz lica! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Anita Stanojlović je procvetala od trenutka kad je spojena sudbinskim lisicama sa Markom Markovićem. Večeras se ušuškala pored njega za vreme reklama na garnituri u dnevnoj sobi.

Koliko je Aniti prijalo, videlo se po njenom izrazu lica. Međutim, kameru su uspele da zabeleže trenutak kada je Marković zavukao Aniti ruku, te je delovalo da je pipa za međunožje. 

 

Podsetimo, na početku rijalitija Anita nije krila da joj se Marković svideo, zbog čega se pokrenula tema da je ona već unapred organizovala priču sa bivšim dečkom Stanije Dobrojević

Da li ju je Marković večeras zadovoljio, ostaje nam da saznamo, ali definitivno da mlada zadrugarka nije skidala osmeh sa lica. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

15.12.2022 21:33

Ne lupajte ,decko je stavio ruku na struk