CAR ODRADIO MILICU, PA JE OSTAVIO KAO POSLEDNJU: Scena od koje će vam pozliti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.12.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović ostala je sama u krevetu nakon vrele akcije sa Filipom Carem.

CAR ODRADIO MILICU, PA JE OSTAVIO KAO POSLEDNJU: Scena od koje će vam pozliti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Milica Veselinović sinoć su nakon "Igre istine" imali vrelu akciju, o kojoj je odmah počela da bruji cela Bela kuća, a pogotovo Aleksandra Nikolić koja se žalila svim zadrugarima redom. Iako se Car ušuškao pored Milice i ostavio utisak kao da će propustiti spavanje u izolaciji sa Aleks, do toga ipak nije došlo.

Naime, Filip je izašao iz Miličinog kreveta i otišao u izolaciju, a Veselinovićeva je to odmah primetila, pa se čak iz trgla iz sna i primetila da ju je Car ostavio, posle prve, vrele akcije.

 

 

Mnogi su ostali šokirani kada su Milica i Car ozvaničili vezu, jer su se prisetili zakletve koju je dao Mensuru Ajdarpašiću, da će mu obeščastiti, sad već bivšu devojku, što mu je i pošlo za rukom. 

Mensur se još uvek nije oglasio na ovu temu, budući da se posvetio potpuno drugačijim zanimanjima u životu, ali definitivno prvom prilikom ćemo ga upitati za komentar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading