"TOLIKO MU JE TEŠKO, DA NE PRESTAJE SA IZLASCIMA, SRAM GA BILO" Drugarica Aleksandre Nikolić oplela po Dejanu, nakon što ga je starleta javno prevarila!

Autor:

Zadruga

09.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Aleksandre Nikolić oplela po Dejanu Dragojeviću!

"TOLIKO MU JE TEŠKO, DA NE PRESTAJE SA IZLASCIMA, SRAM GA BILO" Drugarica Aleksandre Nikolić oplela po Dejanu, nakon što ga je starleta javno prevarila!

Foto: ST/D.KADIĆ,V.LUKIĆ, E-stock, ATAImages

Drugarica Aleksandre Nikolić progovorila je za Republiku nakon što je ona prevarila dečka Dejana Dragojevića i stupila u vezu sa Filipom Carem

- Ja ne znam šta ljudi imaju toliko da drame oko toga, nije se devojka ne znam šta, prestale su je emocije, prošlo joj je, što i ona sama kaže, daleko od očiju, još dalje od srca i to je to. Očigledno da joj se Filip sviđa i dalje, čim se odlučila na ovakav korak. Ja se nisam čula sa Dejanom, jer nemam šta ni da se čujem, on je otišao svojim putem, vidim toliko mu je loše, toliko pati, da svako veče izlazi - započinje Anastasija za Republiku i nastavlja:

Foto: ATA Images, Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić prevarila Dejana Dragojevića

 

- Aleksandra je jaka pa je jaka, ona i treba, kažu ovo je njeno pravo lice, mnogi mi d*pe dali da budu na njenom mestu. Na šta to liči, devojka nije uradila ništa loše, nije kao Dalila, izneverila ga. Devojka je raskinula u trenutku kada više nije ništa osetila prema njoj. Čula sam se sa njenom mamom, to oko kartica mi je katastrofa, ako je istina, ja ne mogu prosto da verujem, na šta je lik spao, na najniže grane. 

Foto: Republika TV., Youtube.com printscreen

Aleksandra Nikolić, Slovenka i Dejan Dragojević

 

- Opet kažem, toliko mu je loše, toliko pati, toliko je voli, da ne prestaje sa izlascima, sve ovo radi zarad marketinga, da bi sebi digao cenu i da bi ponovo ispao žrtva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cana

10.12.2022 01:03

Nije mi se nikada dopao Dejan,jer je namerno pravio zrtvu od sebe. U Zadruzi se namorno udarao da bi ispao zrtva. On je balav I još nije odrastao.

Wall

10.12.2022 03:24

Bolje cuti, ne zna se koja je gluplja ti ili ona. Al ipak ona. Ruku pod ruku pa pravac Bujanovac da igrate folklor. Odroni. Fuujjj!

Dina

10.12.2022 15:58

Reče ko?