OVO STVARNO POSTAJE BIZARNO: Aleks Nikolić kopira Dalilu u krevetu sa Carem, mazi ga i ljubi kao prava Dejanova bivša! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pošlo za rukom, prvo uzela supruga Dalile Dragojević, a sad je glumi sa Filipom Carem!

OVO STVARNO POSTAJE BIZARNO: Aleks Nikolić kopira Dalilu u krevetu sa Carem, mazi ga i ljubi kao prava Dejanova bivša! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić prošle noći završila je u krevetu sa Filipom Carem, nakon što je ostavila dečka Dejana Dragojevića. Nikolićeva se prepustila njegovim strastvenim poljupcima i vrelim dodirima, a ono što su svi primetili jeste njenu sličnost sa Dalilom Dragojević

Snimak na kom Aleksandra razmenjuje nežnosti sa Carem, sve je podsetio na prošlogodišnji video, na kom je istim pokretima Dalila mazila Filipa. 

 

 

Podsetimo, Filip Car po ulasku u Zadrugu uspeo je da poljulja Aleksandru, koja nije ostala imuna na njegov šarm, pa je pred milionskim auditorijumom prevarila Dejana, poljubivši momka iz Crkvenice u sobi za izolaciju. 

Dejan se pre nego što ga je Aleksandra prevarila oglasio na Jutjub kanalu, gde je objasnio da ostavio Nikolićevu, jer ne može da lupa glavom o zid da li će ga prevariti ili ne, te ju je svrstao u najgoru rijaliti ličnost koja je ikada kročila u ovakav TV format. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car se ljube

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jasna

09.12.2022 16:28

ne serite vise devojka vodi ljubav i ne glumata ya rayliku od vase glumice