ALEKS HOĆE TROJKU, SPREMNA NA SVE DA ZADRŽI CARA: Starleta ne zna gde bije zbog Milice i Filipa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je videla da je zamenjena, starleta je počela da moli Filipa da joj se vrati: "Znaš da ja mogu sve. Je l' to tvoj cilj? Je l' ti to fantazija s nas dve? Reci slobodno"

ALEKS HOĆE TROJKU, SPREMNA NA SVE DA ZADRŽI CARA: Starleta ne zna gde bije zbog Milice i Filipa!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić šutnula je Filipa Cara misleći da će on juriti za njom, a kada je, posle samo nekoliko sati, smuvao Mensurovu bivšu Milicu Veselinović, pala je pred njega na kolena i molila ga da joj se vrati. Kako je isticala da je spremna na sve, Filip je to iskoristio, pa joj je ponudio trojku s Milicom, što je Nikolićka prihvatila na keca.

Naime, Car je nakon što ga je Aleks ostavila odlepršao u Miličin zagrljaj, koja je to jedva dočekala. Nikolićka je besnela po kući, pa je Filipa u više navrata molila da budu zajedno, a on je za njih troje imao pakleni plan.

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Milica: Ovo sam čekala. Hvala ti. Neću da te izneverim. Znaš da sam ja za tebe. Ja sam samo tebe čekala. Šta god budeš hteo ja prihvatam.

Filip: Mi smo sada u vezi. Znaš da sam ja lud, ali mislim da možemo da napravimo dobar šou, ali i da svima bude lepo.

Milica: Ne znam o čemu pričaš, samo znam da sam odlepila za tobom i ne dam te nijednoj devojci. Sve ću da radim samo da ti budeš srećan.

Kada je saznala da je Car prišao mladoj starleti, Aleks je počela da paniči i da se trese. Kada je Filip kasno u noć došao u izolaciju kod Nikolićeve, gde zajedno borave, ona nije prestajala da ga moli da joj se vrati.

Foto: TV Pink

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Aleksandra: Što mi ovo radiš? Obrukala sam se zbog tebe, nije mi žao. Ali ne možeš sada da me prodaš zbog nje. Znaš da sam ja spremna na sve što ti kažeš i poželiš.

Filip: Je l' si sigurna da bi sve uradila za mene? Pitam te ozbiljno sada, je l' si stvarno toliko luda?

Aleksandra: Kažem ti, uradiću sve da budemo zajedno. Nikad nisam prestala da te volim.

Filip: Ako je tako, ajde da napravimo nešto što još nije viđeno ovde. Ti, Milica i ja da imamo trojku. Je l' si i na to spremna. Ajde, biće ludo, to će napolju da izazove haos.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Aleksandra: Hoćeš trojku sa Milicom? Je l' to tvoj cilj? Je l' ti to fantazija, s nas dve? Reci slobodno.

Filip: Pa sad sam došao na tu ideju. Plavuša, crnka i ja. Ma, zaje*ali bismo sve. To bi bila ludnica. Mala je luda, ona će da pristane, isprao sam joj mozak.

Aleksandra: Možemo nas troje da se zezamo. Možemo da imamo trojku. Evo, ozbiljna sam sada. Ali nakon toga da šutneš onu glupaču, da je ja ne bih slomila ovde.

Filip: Ala će to biti ka*anje. Svima ću zapušiti usta. A ti si kraljica, da znaš, mnogo te volim.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače zbog Filipa Cara

 

Inače, Car se na ove Nikolićkine reči slatko smeškao, po čemu se moglo zaključiti da mu je pošlo za rukom, te da nije isključeno da ćemo narednih dana videti trojku Cara, Aleks i Milice.

Dejan Dragojević je istakao da mu lepe vesti uvek dođu kada god mu je neka prekretnica u životu. On je još jednom pokazao da su njemu pare na prvom mestu, pa se pohvalio koliko je zaradio otkako je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, tj. otkako ga je ona šutnula:

- Šest meseci sam čekao da mi stigne ovo. Ne mogu da verujem da mi je stiglo. Živo me zanima kada će da legne ta kinta, imam mnogo toga na umu. Šta je specifično? Svaki put kada mi se dešava ta prekretnica u životu, svaki put neki novi korak i koliko god loše nešto bilo po mene u stvari bude dobro. Kad me Dalila prevarila, zaradio sam brdo love, a sada, kad sam raskinuo sa Aleksandrom, lova samo kaplje na sve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading