DAVID DRAGOJEVIĆ TRPI NASILJE, POJAVIO SE JEZIV KADAR: Dejanov brat se hitno oglasio!

Autor:

Zadruga

10.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević trpi zlostavljanje!

DAVID DRAGOJEVIĆ TRPI NASILJE, POJAVIO SE JEZIV KADAR: Dejanov brat se hitno oglasio!

Foto: printscreen/RTVPink

Brat Dejana Dragojevića, David Dragojević postao je poznat po učešću u rijalitiju ,,Parovi", a potom je karijeru nastavio u najgledanijem TV formatu ,,Zadruga", nakon čega mu se život menja iz korena. 

Davida prate burne ljubavne veze prvo sa Aleksandrom Subotić, a onda i sa Anom Korać.

Međutim, David se povukao sa javne scene, te započeo privatni biznis sa personalnim treninzima, samim tim dobija veliku podršku a kako se čini ima pune ruke posla što svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.

 

David je "doveo u red" fizički ali i psihički svog brata Dejana Dragojevića nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Dalile Dragojević, o čemu je Dejan govorio na Jutjubu.

Međutim, iako nije više u javnom svetu, David prima teške i jezive poruke od antifanova, koji su ga pratili u rijalitijima ali i njegovog brata sa kojim svakodnevno provodi vreme.

David je objavio jednu od takvih prepiski, gde ga prvo blate, nazivajući ga pogrdnim imenima, a onda mu traže usluge personalnog treninga i ishrane:

Foto: Instagram.com printscreen

David Dragojević Instagram

 

- Ovo je mozak svakog profila koji se bavi tuđim životima. Svaka takva osoba je bolesna - napisao je David objavivši prepisku gde ga nazivaju pogrdnim imenima i vređaju, a potom traže treninge kod njega.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mandra

10.12.2022 18:31

Ova faca bi želeo samo hvale,a pratiocima su već dojadili.