SNIMAK BEKSTVA UROŠA ĆERTIĆA: Kamere zabeležile divljačko ponašanje, razvalio vrata i pobegao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.12.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Uroš Ćertić pobegao iz Zadruge!

SNIMAK BEKSTVA UROŠA ĆERTIĆA: Kamere zabeležile divljačko ponašanje, razvalio vrata i pobegao! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Kaskader i bivši zadrugar Uroš Ćertić u ranim jutarnjim satima diskvalifikovan je iz najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Naime, Ćertić je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima, a potom se oglasio na društvenoj mreži Instagram. 

Ono što je nateralo Ćertića da Pink televiziji duguje 50.000 evra, jeste ljubavna emocija koja ga je zavela prema jednoj osobi, o kojoj je pričao u Instagram statusu. 

 

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici - napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

Foto: zadruga printscreen

Uroč Ćertić Zadruga

 

Na Instagram profilu jednom pojavio se snimak, na kom se vidi kako Ćertić beži sa imanja. On je kroz salon za lepotu, probio vrata, a potom nestao sa imanja. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading