ĆERTIĆ POSTAO GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA! Šokirao potezom da napusti Zadrugu: Fanovi ga udarili tamo gde ga NAJVIŠE boli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić diskvalifikovan je iz daljeg takmičenja "Zadruge 6"

ĆERTIĆ POSTAO GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA! Šokirao potezom da napusti Zadrugu: Fanovi ga udarili tamo gde ga NAJVIŠE boli! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti "Zadrugu 6", Uroš Ćertić je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja i moraće da isplati 50.000 evra.

Urošev potez postala je tema komentarisanja na društvenim mrežama, a brojni pratioci najgledanijeg rijalitija u regionu potkačili su kaskadera baš zbog hvalospeva koje je pričao o sebi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić diskvalifikovan iz Zadruge 6

-Ode i 4. koleno - glasio je samo jedan komentar na Insta storiju stranice koja komentariše dešavanja u "Zadruzi 6".

Republika

Foto: zadruga printscreen

Komnetar na račun Uroševe diskvalifikacije iz "Zadruge 6

Inače, Ćertić se nakon diskvalifikacije oglasio na putem svog Instagrama, te je aludirao da je razlog bega iz "Zadruge 6" ženska osoba. 

-Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici - napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading