DEJAN SE NAKON RASKIDA SA ALEKS ODAO POROKU: Više ga niko ne prepoznaje!

Autor:

Zadruga

11.12.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Dragojevića nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić više niko ne prepoznaje.

DEJAN SE NAKON RASKIDA SA ALEKS ODAO POROKU: Više ga niko ne prepoznaje!

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem, a potom ostala i bez momka iz Crikvenice, on se odao alkoholu.

Dejana nismo imali mnogo prilike da vidimo u alkoholisanom stanju, osim za doček Nove godine, kada je flašama sebi razbio glavu. Uglavnom se kontrolisao, ali se sve promenilo od trenutka kada je raskinuo sa Nikolićevom.

Republika

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Dejan Dragojević

 

Poznato je da je Dejan sa bratom Davidom Dragojevićem otputovao za Bosnu, odakle je objavio snimak, da su izašli u noćni život, a samo nekoliko sati kasnije, oglasio se i otkrio u kakvom se stanju nalazi.

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

 

-  Ljudi, od danas više ne pijem. Kad biste mogli da vidite, navuden sam, da moram da duvam za alkotest, samo moja suza bi imala četiri promila alkohola - rekao je Dejan na Instagramu.

Podsetimo, Dejan se oglasio na Jutjub kanalu u jeku skandala Aleks i Cara, te ju je nazvao najgrdnijim rečima, a potom istakao da raskida sa njom, jer nije u stanju da prati svaki njen korak i da razmišlja da li će ga prevariti ili ne. Potom je Dragojević istakao i da je radio protiv produkcije, te da je pokušavao Nikolićevoj da dostavi informacije iz spoljnog sveta, ali one nisu uspevale da je dozovu pameti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading