PRVO PLAKALA ZA ZOLOM, ONDA IMALA VRELU AKCIJU SA DRUGIM: Miljana se slomila zbog bivšeg, a onda dokazivala ljubav Bebici u izolaciji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne zna više na koju će stranu, bivšem ili aktuelnom dečku

PRVO PLAKALA ZA ZOLOM, ONDA IMALA VRELU AKCIJU SA DRUGIM: Miljana se slomila zbog bivšeg, a onda dokazivala ljubav Bebici u izolaciji! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u "Zadruzi 6" zadrugari su dobili priliku da vide ljubavni klip Miljane Kulić Lazara Čolića Zole, koji je napravljen od snimaka koji su se desili pre ulaska njenog momka - Nenada Macankovića Bebice.

Naime, klip koji su napravili fanovi Miljane i Zole zove se  "Sedam Miljaninih najsrećnijih dana u životu". Međutim, Miljana nije izdržala. Slomila se i počela da plače dok je gledala nežne scene između Zole i nje.

Bebica ju je sve vreme posmatrao i menjao sve boje.

-Da napravimo svadbu Miljane i Zole i da rešimo sve - rekao je Lepi Mića.

Međutim, Miljana je već kasnije rešila da razuveri Bebicu u to da voli Zolu, pa se vodila sigurnim putem ka pomirenju, preko postelje: 

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku teksta: 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading