KRV NIJE VODA, ali ne kad je u pitanju Viktorijina beba! Brat Marka Osmakčića objavio porodičnu fotografiju u jeku užasnog skandala!

Autor:

Zadruga

14.06.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmakčii su lažirali smrt Franje, glave porodice, a sada se oglašavaju na mrežama dvosmislenim objavama.

KRV NIJE VODA, ali ne kad je u pitanju Viktorijina beba! Brat Marka Osmakčića objavio porodičnu fotografiju u jeku užasnog skandala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić oglasio se nakon jezivog skandala i otkrio da je istina da su lažirali smrt njegovog oca, Franje Osmakčića. Bivši zadrugar je cinično i bahato komentarisao to što su obmanuli javnost, Insta storijima iz Švajcarske, gde se sada nalazi.

Foto: instagram.com/markoosmakcic

Marko Osmakčić javio se nakon prevare nacije

 

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, oglasio se na svom Instagramu fotografijama prvo sa Markom, a potom sa članovima porodice.

Foto: Prinscreen Instagram mario.osmakcic

Marko i Mario Osmakčić

 

- Krv nije voda! - napisao je Mario ispod slike iz rijalitija Zadruga 5, kada je porodica Osmakčić došla Marku u posetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Foto: Prinscreen Instagram mario.osmakcic

Porodica Osmakčić

 

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopštio u programu:

- Marko Osmakčić je napustio ''Zadrugu'' kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste smrt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! - rekao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Vikitorija Mitrović koja nosi Markovo dete, počala je da jauče i plače.

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović utučena posle saznanja

Iako poštuju svoju krv, izgleda da Osmakčići ne žele da mešaju svoju krv sa Viktorijom, kpa ju je Marko terao na abortus.

Ipak, ona je odlučila da zadrži dete.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Serafim

15.06.2022 07:27

Tačno krv nije voda, tata i sinovi su teški psihijatriski bolesnici, 2016.g. i 2022.g. istovene, trudnoća, pretnje i izgubljene bebe, devojke bežite od Osmakčiće da nebi ste prošle kao Matea i Viki.🙏🙏🙏