Taki nikad oštriji! Car je od moje ćerke napravio MONSTRUMA!

Autor: G.D.

Zadruga

14.06.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković Majine bivše momke očima ne može da vidi.

Taki nikad oštriji! Car je od moje ćerke napravio MONSTRUMA!

Foto: Republika/O.Bogdanović, E-stock

Radomir Marinković Taki se dotakao "bivšeg zeta" Filipa Cara, za kojeg baš nije štedeo reči i ni krio koliko mu se gadi. Taki se nedavno pomirio s ćerkom Majom Marinković, ali njene bivše momke očima ne može da vidi. Jednog posebno prezire i neće da čuje za njega niti da ima posla s njim. Priznao je da mu se ne bi javio da ga sretne na ulici.

Foto: E-stock

Filip Car bio je u vezi sa Majom Marinković

 

- Da sretnem Cara, ne bih mu se javio. Napravio je od mog deteta monstruma, zbog njega je diskvalifikovana i obrukana. On je namazano đubre, pravi muflon! Zna se ko je Maja Marinković, a ko taj Car. I onaj Janjuš! Oni za mene ne postoje. Njih dvojicu ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju, a ne mom detetu. Uništili su mi ćerku. To su dva najveća zla koja postoje kad je moje dete u pitanju - rekao je on.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anja

14.06.2022 11:05

Nije ni Maja sva svoja, ali sto se Cara tice Taki je tu bio i suvise blag, njega nazvati monstrumom je teska uvreda za monstrume, on je fekalija koja zagadjuje ovu nasu planetu.

Miki

14.06.2022 20:27

Ja mislim dasi ti napravio monstruma.