Dalila našla način kako da SVE UKRADE od bivšeg: Dejanu uzela 74.000 evra, a Caru dala POLA PARA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Mujić zajedno s Filipom Carem prodala je kuću koju su Dejan Dragojević i ona zajedno izgradili krvavim trudom, odvajajući od usta.

Dalila našla način kako da SVE UKRADE od bivšeg: Dejanu uzela 74.000 evra, a Caru dala POLA PARA!

Foto: ST/N.MANDIĆ, E-stock

Dalila Dejan Dragojević Filip Car

 Naime, starleta je pre ulaska u "Zadrugu" zajedno sa momkom iz Hrvatske radila svom, sada već bivšem, mužu iza leđa i najstrašnije ga prevarila! Naime, kako smo pisali u proteklim brojevima, Dalila i Car su imali kontakt i pre početka pete sezone "Zadruge". Tajno su se viđali i šurovali, imali zajedničke akcije u kojima su čak zajedno bili i hapšeni u Rovinju i zajedno spavali u stanici. Sada smo došli do saznanja da je ovaj par iz pakla imao još jednu akciju, u kojoj je napravio užasan greh prema Dejanu, koji i ne sanja u najstrašnijim morama šta mu je nekadašnja najveća ljubav uradila iza leđa. Ona je s ljubavnikom prodala kuću u koju je ulagala barabar sa mužem, a prisvojila je i Jutjub kanal, koji na godišnjem nivou zaradi i do 24.000 evra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Mujić

 


- Dalila Mujić, nekada Dragojević, definitivno je žena iz pakla i neko koga niko ne bi poželeo pored sebe. Iako se Dejanu klela na vernost do groba i večnu ljubav, te da će deliti dobro i zlo, sve je pogazila i pljunula na pet godina zajedničkog života. Ona je njemu radila iza leđa i dok su bili u najvećoj ljubavi: "On je zamlata, ne radi me i ne volim pihtije od muškarca. Mogu sutra da ga prodam kako ja želim, on bi opet puzio za mnom. On je mekušac bez karaktera. Beskičmenjak kog ću da dovedem do dna. Pet godina sam bacila u vodu, platiće mi", govorila je ona ispred mene. Nisam verovala šta slušam, mislila sam da samo drami jer je ljuta. Ipak, nije bilo tako. Bila je ozbiljna. Pik je bio na kući koju su zajedno sagradili u Šepku. Ona nije volela tu kuću, nije želela da bude blizu tata Husa. Ubeđivala je Dejana da će tu da žive zauvek i tako je on svu ušteđevinu dao na ovu kuću. Unutra je sve preskupo i luks. Sad, dok su u "Zadruzi", odrađena je i luks ograda. Kuća vredi oko 50.000 evra - navodi prijateljica bračnog para upućena u dešavanja među njima do tančina. Ona nam u nastavku otkriva šta je starleta dalje napravila:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Mujić Filip Car

 


- Kada je počela da se viđa s Carem, shvatila je da joj treba jedan takav. Divlji i razuzdan momak. Neko ko će da joj pomogne da joj provri krv u venama. Da od nje napravi ženu. Proradila je strast i ona mu je pila s dlana. Sve mu je verovala i slepo slušala njegove savete, koji su je terali u ponor. Ona mu je odala tajnu da ona i Dejan imaju zajednički Jutjub kanal, od kog mesečno zarađuju 2.000 evra, a godišnje preko 24.000. Nekada i više. Taj kanal je sada buknuo. Sada, kada su oni u žiži interesovanja, gledanost je skočila, a samim tim i zarada. Kada je Car čuo kolike su to pare, odmah je rekao Dalili da sve to prisvoji za sebe, da ne čeka da Dejan to uradi. Ona je ceo kanal prebacila na sebe, sve račune povezane s isplatom zarade je izmenila i sada više Dejan nema pristupa kanalu ni zaradi. Sve pare ležu na Dalilin račun. Kada bude izašla iz "Zadruge" imaće mnogo para. Mnogo više nego ranije. Ona je već davala Caru pare od tog kanala. Vraćala je njegove dugove od kockanja - nastavlja prijateljica ovu priču o užasnoj prevari starlete i njenog sadašnjeg momka, prema njenom bivšem, tada aktuelnom mužu:


- Nakon jutjuba, došao je red i na kuću, na prelepu nekretninu u Šepku, koju su Dejan i Dalila sami stekli. Car je uspeo da ubedi Dalilu da proda kuću koju su ona i Dejan sagradili. Govorio joj je kako će zajedno da kupe stan i sviju gnezdo. Ona se prvo nećkala, a onda je ipak, posle nekog vremena, pristala jer joj je on obećao bajku. Dejanu iza leđa je prodala sve. On nema pojma da više nema kuću. Vlasnici su iz inostranstva i neće još da je preuzmu, čekaju da ona izađe iz "Zadruge" da bi mogla da uzme stvari koje su joj neophodne. Uzela je za kuću 50.000 evra i pola dala Caru da sredi svoje neke probleme, koje ima s kockom. Plus što mu je davala pare od Jutjuba: "Neka sam prodala onu prokletu kuću, u kojoj nikada nisam bila srećna. Sve tamo me je podsećalo na Dejan i svađe s njim. Na mog oca, koji nam je upadao u kuću svaki dan. Nisam imala privatnost. Nek je voda nosi. Ja ću sebi i Caru bolju da obezbedim. Ima da umre kada bude saznao da nema gde da se vrati. Gmizavac odvratni", govorila je ona, a ja sam bila u šoku. Nisam mogla da verujem šta slušam. Udaljila sam se od nje tada. Nadam se da će Dejan uspeti na sudu da povrati nešto od onoga što je zla Dalila prodala i raskućila - završava izvor Republike ovu užasnu priču.

 

Aleks: Dejan neće intimne odnose sa mnom jer se prezasitio!


Aleksandra Nikolić progovorila je o intimi s Dejanom Dragojevićem i tom prilikom otkrila da njen dečko izbegava da imaju odnose.


Nakon što se mnogima, između redova, žalila kako je isfrustrirana jer nema seks i kako joj sve to teško pada jer njen partner ne želi da je zadovolji, ona je dobila veoma intimno pitanje gledalaca, koji su ispratili njihov odnos u rijalitiju i primetili da se tu nešto čudno dešava. Mnogi su se pitali da li je Dejan u nekoj sekti, kao i zbog čega ne želi da ima odnose tokom leta, kada su vrućine.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Dejanova devojka

 


- Ne mislim da mu nisam privlačna, samo mislim da se prezasitio i da ga mrzi. Ne pokazuje mi da je se**ualno željan mene - kratko je rekla Aleksandra.

 

Dalila: Car je moj najveći neprijatelj!


Poslednjih dana drama Filipa Cara i Dalile Mujić dostigla je vrhunac, a Mujićka je završila u suzama. Ona je priznala kako više ne može da izdrži pritisak i da jedva čeka da ode kući i više ne vidi sadašnjeg momka.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Mujić Filip Car Zadruga 5

 

- Meni je muka od ove priče, šta je meni ovo trebalo. On je najveći moj neprijatelj. On mene želi da dovede u stanje da ga udarim, da ga vratim. Ovo je maltretiranje, ja mogu da budem džukela i da lajem, a taj neko će izgubiti koncentraciju - rekla je Dalila.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

14.06.2022 10:51

Ovakvu glupost odavno nisam procitala, plac je na ime Dalilinog oca i prema tome ni u snovima nije mogla da proda, kuca je na njeno ime, nju moze da proda s obzirom da je montazna, ali da vredi 50000, smesno.

Lida

14.06.2022 19:29

Joj sto ne mogu ovih lazova kada daju intervju kao da su pali s Marsa cccc!!!! Kako je mogla prodati kucu kojoj je plac na ocevom imenu ,neka objasni ova sto "iz pouzdanih izvora" daje intervjuu o prodaji kuce Daliline! I jos nesto..Dalila kucu sagradila sama ,opremila sama...Dejan kupio auto od svog ucesca u Parovima i to je to! A sto se tice youtuba,otvorila ga Dalila i radila videa,,Dejan ucestvovao,zajedno trosili dok su zivjeli skupa ..Neka Dejan sebi otvori svoj i instag. i youtube i neka zaraduje ,nitko mu ne brani! I ne izmisljajte vise o Dalili i onom Caru onako ...Dejan se 24 sata nije micao od Dalile,ali dzaba ..narod laze i izmislja auuuuu!!!

Lida

14.06.2022 20:12

Ja bih voljela da Dalila tuzi ovu "sto daje lazne navode " o prodaji kuce i o Caru,jer Cara je upoznala tek u Zadruzi licno sa Dejanom..a ova sto puno masta ...mogla bi se naci na sudu za lazi koje prica! Kakve to ljude citirate ,kad i sami znate da su Dalila i Dejan skupa dosli u Zadrugu i da babo Huso cuva kucu i auto koji su htjeli gospoda da odvezu ,ali nista dok Dejan ne izadje jer auto je njegov i to je to! Morate nekada provjeriti te lazljive izvore koji vam daju dezinfo ,a vi naivno pisete ,a znate da je kuca Dalilina i da je za nju visila 20 mjeseci u Parovima da bi dobila pare iz prve sezone i prvu nagradu iz Parova (u kojoj je bila Dalila),a zatim i pare iz druge sezone u kojoj je bila i uvela Dejana i u tu sezonu par mj..mislim da je sve skupa bio 3 mjeseca u jedno,3 u drugoj sezoni Dejana uvela jer je lutao kao pas s lanca po Bg-u ,varajuci ju ,cak burmu izgubio ,pa pravio kopiju! E tad ga je vec trebala sutnuti..ali to narod zaboravio da ju je varao ..da da varao Dejan Dalilu,a bili su vec u braku ..svjezi brak ccc Da li novinari provjere iole prije provjere sta im tko govori i istinitost izjave?! Pobogu Maja i Car su zajedno bili u Etno selu nerazdvojni do pocetka Zadruge,a ova ili se najela ludih gljiva ili je toliko zeljnja da izadje u novinama,da ce ona riskirati da ide na sud i odgovara za ove gnusne lazi i nepostovanje ! Maja je Cara dopratila i cekala da Car udje u Zadrugu hahahah...a Dejan i Dalila su takodjer zajedno usli! Doduse ,u pravu jeste samo jedino....Dejan nema nista od Dalilinog youtuba ,instag. jer je to Dalila radila,samo je Dejan kontrolirao svaki pokret Dalile,pa ju je zato i izgubio !!! Dejan je igrao igrice,isao na fitness ,a ostalo vrijeme kao priljepak isao za Dalilom..jer bez njega nije isla nikuda...a one njegove lazi koje je izgovorio,pa ovi sto se javljaju sa prepiskama preko instag.muskarci ,nisu svjesni da su pisali sa Dejanom D> jer je njezin instagram bio na njegovom telefonu,a zao Dejan pokusavao da provjeri koji bi se vidio sa Dalilom,ali je obrisao svaku prepisku kukavica da Dalila ne primjeti kad je radila reklame i zaradjivala novce preko instagrama i te kako!!! Sramota sta sve nece pokusati ljudi izjavljivati,a i vi objavljivati ,kada i sami znate da nema logike o Caru i Dalili prije Zadruge ,posto je Maja imala kandze nad Carom i grebala ga u Etno selu citavih mjesec i po prije zadruge i poslije kada je usla u tu istu Zadrugu..odakle je izbacena hahahah...Sada kad izadje Car ce da bjezi brzinom munje odakle je dosao,ali i tamo kad dodje ,nece imati mira ..jer jadni mu roditelji zakljucani zive koliko ga mjestani mrze zbog nasilja nad Dalilom!! Nije Car svjestan ,da je toliko sebi zivot uprskao i da je Dalila konacno se oslobodila obojice ..Dejana koji je ko priljepak bio uz zenu dan i noc ..Cara koji je na prevaru .za pare ,znajuci da je Dalila tuzna i izgubila bebu,nezadovoljna neozbiljnim Dejanom koji otkako je usao u rijaliti ,samo je mislio na svoj honorar,a zenu zaboravio da ima ,niti obracao paznju na nju...samo razmisljao kako ce dobiti hrpu love ,od honorara,kojeg mu je zena sredila,inace bi usao za mali honorarcic,kao "Muz Dalile Dragojevic"...sto je i sad..Dejan,bivsi muz Dalile D. hahahah...Dejan je jedno dijete koje dobija napade agresije ako nije po njegovom,pa ispada da je Dalila "odgajala balavca agresivnog" umjesto majke koja to nije mogla jer je ucinila jos goru stvar od Dalile svojoj djeci i muzu,pa zaboravila na to ,ali snaju pljuje auuuu...E ima Boga ,ima Karme...Dalila ce se kao Fenix izdici i opet i zaradjivati ali sada samo za sebe,a Dejan ce nazad kuci,odakle ce brzo da odseli jer cim nesto ne bude po volji,ode Dejan sa svojim honorarem dalje..Njega ljubav i postovanje prema drugima ne interesuje,samo interes i pare !! Narod je to vec shvatio,a Miki jadnik dobija slomove zivaca i ne vjeruje kako narod ne prepoznaje foliranta koji jedva docekao rastanak sa zenom,da bi osvojio prvo mjesto !!!Karma ga je stigla sa Aleksandrom,a tek ce ga stici jer se Aleksandre nece tako lako rijesiti,a ni njezinog bivseg decka koji ju "ceka ljut vani!!!" Toliko o Dragojevicima ,a ovoj laznoj "prijateljici" bih samo rekla da je moze biti sramota ,ako je zensko uopce posto se "svacime sluze losi ljudi " samo da bi izjavili nesto lose cccccc! Sve ce ovo jednom biti jucer,a lica ce se razotkriti od svih,koji su se nalagali i koji su "igrali igre za narod" da bi "pobjedili"..Ponekad pare dobijene na takav nacin...ne donesu srecu,,,nego shvati ali kasno ...da se zanijeo rijalitijem i zaboravio da ima zenu ,od prokletstva!! uzas....koliko sam se lazi nacitala,ali ova je vrh vrhova hahahaha A nije mi Dalila favorit..samo iskreno ako cemo gledati,da nije bilo nje da trpi onog manijaka Cara,ovaj rijaliti bi bio nula!!Pokusavaju da "prave neke price sa drugim ucesnicima,ali cak ni Dejan i njegova Aleks histericna,ne mogu imati kadar ako ona ne vristi na njega bez razloga,a Dejan ne lomi oko sebe,a ko fol on se zaljubio hahahah.... Nadam se da ce Zadruga 6 izbacivati ove sto sjede kao figure za crnim stolom brze iducu sezonu,a vi provjeravati izjave neke tamo ljubomorne osobe koja se lazno predstavila i prica bajke ,nemoguce ...a vi objavljujete ,a svjesni ste i sami da nema sanse o tome o cemu vi pisete... Makar sam se slatko nasmijala citauci ovu "izjavu ljubomore" zene koja se lazno predstavila i pokusala "sloziti pricu,kako bi skrenula paznju na Dalilu,koja i jeste non stop u centru paznje i vodi ovaj rijaliti od pocetka!!!..jer narod konacno uvidja ,tko je zaista pravi Dejan i koliko psihicki maltretira onu Aleksandru jer se boji da tek nece imati kadra ,ako se razidju ,pa ne da djevojci da ga ostavi ..Cura kraj njega hodala gladna sa brdom hrane koju Dejan ima ispod kreveta ccccc...Sad ju je tek poceo hraniti ,netko ga opomenuo ,posto dobija i telef.pozive da pocinjem sumnjati da kao njegov brat negdje sakriva telefon u rajskom vrtu ...sto je i David radio kada je bio u Zadruzi!!!