POTRESNI DETALJI O DALILINOJ ĆERKI ISPLIVALI, VRBAŠKI SVE SAZNALA? Malena je teško OBOLELA OD SRCA, Dragojevićka iza leđa Dejanu slala pare za LEČENJE?

Autor:

Zadruga

02.04.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilina ćerka teško obolela!

POTRESNI DETALJI O DALILINOJ ĆERKI ISPLIVALI, VRBAŠKI SVE SAZNALA? Malena je teško OBOLELA OD SRCA, Dragojevićka iza leđa Dejanu slala pare za LEČENJE?

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški ušla je u "Zadrugu" i napravila žestoku kataklizmu. Svojim infomacijama rešetala je sve redom, a pitanje je momenta kada će otkriti šta je saznala o Dalili. Njena drugarica tvrdi da je saznala šokantne infotmacije o Dalili i njenoj navodnoj bolesnoj ćerki koju je jedbn porodica iz Austrije usvojila. 

Naime, malena devojčica ima srčanu manu, a kako je Mina saznala, Dalila je navodno krišom, da Dejan Dragojević ne zna, slala novac za lečenje ćerke.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mina Vrbaški

 

"Mini su neki ljudi sve ispričali, da je Dalilina ćerka teško bolesna, da ima neki problem sa srcem, mislim da je rekla da je u pitanju srčana mana. Navodno je Dalila njoj krišom slala pare za lečenje, tačnije toj ženi koja je u kontaktu sa porodicom, koja je usvojila devojčicu. Novac je slala da Dejan ne zna, jer mu nikada nije priznala da je rodila dete kojeg se odrekla. Mina je rešila da po ulasku u "Zadrugu" sve obelodani, mada vidim da još uvek ćuti. Ranije je napadala Dalilu, a sada je promenila ploču, jer kada je čula celu priču, verovatno joj je žao. S druge strane želela je sve da ispriča Filipu Caru kako bi on skapirao sa kim je u vezi i rasturio istu, ali imam osećaj da je sada grize savest. Mina na rijaliti gleda kao na igru i uvek pravi zvrčke ispletke, za to je i plaćena, ali ovo nije rijaliti priča ,ovo je život koji se stvarno dešava napolju. Ne znam kako će se sve završiti i kako će Dalila reagovati, ako Mina ispriča šta je saznala, ali mislim da će nastati haos. Sigurna sam da i Dejan neće ostati ravnodušan, možda tek tada sklopi neke kockice u glavi i shvati šta mu je sve bivša žena godinama radila iza leđa", rekla je drugarica Mine Vrbaški za Svet.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević

 

Podsetimo, Huso Mujić, otac Dalile Dragojević. pre nekoliko nedelja demantovao je priču da Dalila ima dete, iako je to često tema domaćih medija.

"To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina", rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da dalila ima dete u Švajcarskoj.

"Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspeo je u tome. Kakvo dete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu decu, a kamoli svoje dete. Koliko je radila na tome da dobije dete. Nikada ne bi ostavila dete. Ko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više", rekao je Huso tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kaja

02.04.2022 09:50

Autori ovakvih tekstova pitaju Dalilu da li Car hrče ili slične gluposti koje gledaoci vide i čuju pa samim ti i već znaju. Zašto je ne pitaju za ovo dete, da li postoji? Novinari, učinite bar jednu subotu zanimljivom, nemojte stalno pitati Cara i Dalilu šta se svađaju, Milicu da li gleda Mensur u Minu, Gruju da li Sandi češka Mimu ili Miljanu ima li Bebica firmu? Nedeljom Darko pita opet sve isto. Dosadilo gledaocima već odavno da ih pitate ono što vide i znaju. Pitajte ih ono o čemu pišete iz "pouzdanih" izvora. Prošle godine ste za trudnoću pitali Rialdu, Aleksandru... Milicu Kemez i Draganu Spasojević ste pitali za rad u Švicarskoj i Bujanovcu, Jovanu ste pitali koliko ima pari gaća a snimke gde reklamira poznati svetski brend, neki su proglasili gaće providnim a fotografije erotskim. Svašta ste pitali i pisali a ove godine mlaka kiselkasta limunada. Pitate ih ono što znamo i uvek isto. Dok Car i Dalila završe monolog i ona ponovi kako radi na sebi a on zapreti šakama svima, Mića dok se nerazumljivo svađa sa protivnikom koji drugačije misli od njega, Đedović dok ponovi 15 puta Rešićki ili onom ko hoće da sluša šta treba da pričaju, Rešićka koja se dernja i ništa ne kaže važno a od svega ja razumem samo .. pakao,pakao..., e pa, dok oni kažu ono što sam već bezbroj puta čula, ja prebacim kanal i odgledam ovu fantastičnu ekipu što se bori za " preživljavanje" negde na Karibima. Oni se takmiče i bore za pobedu, završe igru i ja se vratim da gledam što se dešava u Zadruzi kad ono, Rešićka i dalje viče pakao, Mića mumla, Đedović grmi kao kiša oko Kragujevca ali ne i u Kragujevcu, Car se izvalio na garnituri kao trudnica u devetom mesecu...

Odgovori 26 5