HIT! NAPUSTIO ZADRUGU ZBOG ODLASKA NA EVROVIZIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar snimio pesmu i iznenadio sve

HIT! NAPUSTIO ZADRUGU ZBOG ODLASKA NA EVROVIZIJU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Kada smo čuli pesmu „To se ne radi“ koju je Panda izveo u emisiji „Pitam za druga“ na RedTV-u pomislili smo da ga zbog priprema za EVROVIZIJU nije bilo na malim ekranima mesec dana! Od odlaska na EVROVIZIJU za sada nema ništa jer sudeći po tekstu ova pesma je parodija na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, aktuelnih učesnika Zadruge 5!

 

 

- Pesma nije savršena kao ni svaki ljubavni odnos, ima falševa i to smo ostavili namerno jer to pesmi daje dušu. Da li je posvećena nekome neću vam reći, ali definitivno opisuje mnoge ljubavne odnose. Ko se pronalazi u teksu ne znam, ali mi je drago da ljudi uživaju u pesmi i razumeju je.. – rekao je Panda kada smo ga pitali da li je pesma namenjena zadrugarskom paru Tara i Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pandina pesma parodija na odnos Tare i Ša

Na pitanje da li je napustio Zadrugu i komentarisanje iste zbog muzike, Panda u svom stilu rekao: „Družimo se i dalje na Red tv/u dok god zadrugari budu pravili dovoljno materijala za našu emisiju a posle nikad se ne zna.“

Pesmu, možete poslušati ovde pa sami procenite da li je posvećena upravo Tari i Ša.

Veliki šef je pustio zadrugarima pesmu i ako je suditi po njihovim reakcijama, biće ovo veliki hit.

Aktuelnosti iz rijalitija Zadruga možete da ispratiti sa Pandom i njegovim kolegama Stefanom Kandićem Kendijem, Anom Radulović i Sanjom Stanković svako veče uživo na Red/tv od 20h do 23h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading