KARLEUŠA SE POGUBILA U SVOJIM LAŽIMA? Jelena PLJUJE samoj sebi u facu, neuspešno MOLI Tošića za pažnju, a ovi detalji ZGROZILI SU JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša demantuje sebe svakim danom, a pehovi se samo nižu.

KARLEUŠA SE POGUBILA U SVOJIM LAŽIMA? Jelena PLJUJE samoj sebi u facu, neuspešno MOLI Tošića za pažnju, a ovi detalji ZGROZILI SU JAVNOST! (FOTO)

Foto: instagram.com

O skandalu koji je izbio na Božić kada je Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje ne prestaje da se priča. Naime, ona je 7. januara, Duška prijavila da ju je prvo pljunuo, a potom i udario i to pred čitavom porodicom. Porodični ručak se završio u policiji i sa zabranom prilaska u trajanju od 30 dana koju je Duško dobio.

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici

Nakon čitavog haosa, Duško se oglasio samo jednom, demantujući navode da je ikada udario svoju suprugu i da je bio nasilan ne samo prema njoj, nego prema bilo kojoj dugoj ženi.

- Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što možete da vidite, ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene.

Jelena od tog sedmog januara, svakodnevno pokušava da privuče pažnju što javnosti, što svog supruga, ali očigledno bezuspešno i pre svega smešno.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši

Naime, ona je prvo zahtevala od svih da je ostave na miru i nju i njenu porodicu, te apelovala na medije da prestanu da izmišljaju - izmišljaju priču da ju je suprug fizički maltretirao, a sama ga je prijavila za nasilje, te su mnogi pomislili da je Karleuša ta koja je izmislila taj događaj kako bi napakostila Tošiću, a sebe stavila u žižu interesovanja.

Potom se maksimalno izblamirala za Dan zaljubljenih, kada je objavljivala svoje fotografije sa ružama za koje nije navodila od koga je dobila, a onda je objavila snimak na kom se vidi Duško u njihovom porodičnom domu. Fokus je ponovo stavljen na nju, a onda još jedan peh i blam samoprozvane dive. Tošić je objavio fotografiju majke kojoj je kupio cveće i svoju fotografiju iz Turske i na taj način bez reči dao do znanja svima da Jelena objavljuje stare snimke i fotografije, a pevačica je iste sekunde svoju objavu obrisala.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša objavila Duška Tošića

Taman kada su svi pomislili da je kraj Jeleninim ispadima, ona je stala u odbranu svog supruga Duška Tošića i Sofije Šašić za koju se navodilo da je u ljubavnoj aferi sa menadžerom, a rečenica da ima redovne intimne odnose je izazvala buru u javnosti i niz negativnih komentara i uvreda na njen račun.

Da se Jelena načisto pogubila, govori i činjenica da je nakon svih tih situacija i jasnih pokušaja da izazove reakciju, pre svega svog muža, na njenu žalost neuspelih pokušaja, nova objava kojom sada ''udara'' na ličnost Tošića.

- Pravi muškarac nikad ne ne vređa svoju damu pred drugima. Čak ni u šali — napisala je Karleuša, vidno očajna svojom nesposobnošću da povrati Tošića u svoj dom.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša objava na Instagramu

Mnogi su se upitali zna li šta radi i da li osuđe nasilje ili pak stoji uz svog supruga optuženog za fizičko zlostavljanje, ljubavne afere i još mnogo toga iza čega stoji upravo ona!?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading