OVAJ POZNATI PEVAČ JE PROBAO ALEKSANDRU PRE DEJANA: Nikolićeva sjajno vodi ljubavi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić sakrila je od Dejana Dragojevića da je imala aferu sa poznatim pevačem

OVAJ POZNATI PEVAČ JE PROBAO ALEKSANDRU PRE DEJANA: Nikolićeva sjajno vodi ljubavi! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Neposredno pre ulaska  u rijaliti ,,Zadruga 5" Aleksandre Nikolić, pevač Vlado Marić predstavio je spot za pesmu "Pusti me", u kojoj razmenjuje nežnosti sa njom.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Aleksandra Nikolić i Vlada Marić spot

 

Mladi umetnik je uživao, barem za potrebe snimanja spota sa manekenkom i atraktivnom zadrugarkom. Zavodljive scene iz spota trenutno proživljava Dejan Dragojević, nakon raskola braka sa Dalilom Dragojević.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Aleksandra Nikolić i Vlado Marić

 

- Ne znam kako im je u vezi,  navijam za moju drugaricu Aleks, ali sudeći po onome što sam doživeo za vreme snimanja spota, jer su kadrovi koji se vide u ostvarenju ''Pusti me'' zaista realni, mogu da konstatujem da Aleks sjajno vodi ljubav. Sve se međutim završilo na odglumljenim scenama, koje je osmislio režiser i scenarista Miloš Paunović, tako da sa Aleks nisam imao nikakvu komunikaciju osim prijateljske nakon što se snimanje završilo. Spot je ispao sjajno, veoma sam zadovoljan što dostiže milion pregleda na sajtu Jutjub - konstatuje mladi prevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading