MAJA ORALNO ZADOVOLJAVALA POZNATOG BIZNISMENA! Javnost u šoku nakon EKSPLICITNOG SADRŽAJA Marinkovićeve kako OBRAĐUJE OŽENJENOG MUŠKARCA!

Autor:

Zadruga

10.02.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bila je na meti zadrugara i javnosti još tokom učešća u drugoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' kada je i procurio njen snimak za odrasle.

MAJA ORALNO ZADOVOLJAVALA POZNATOG BIZNISMENA! Javnost u šoku nakon EKSPLICITNOG SADRŽAJA Marinkovićeve kako OBRAĐUJE OŽENJENOG MUŠKARCA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom učešća u drugoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', Maja Marinković je bila na konstantnoj meti zadrugara koji su tvrdili danije ni malo moralna i fina kao što se predstavlja. Upravo u tom periodu naš Rijaliti magazin je došao u posed eksplicitnog sadržaja, na kojem se jasno vidi da Marinkovićeva oralno zadovoljava muškarca.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Procurili eksplicitni snimci Maje Marinković

Kako saznajemo, fotografija je nastala tokom se*sualnog odnosa koji je imala sa jednim poznatim beogradskim biznismenom (identitet poznat redakciji) koji je taj "čin ljubavi" zabeležio telefonom, a veza je bila tajna jer je on oženjen.

- Maja i biznismen su bili u vezi nekoliko meseci, u pitanju je bila tajna veza, pošto je on oženjen. Gotovo svaki seksualni čin su zabeležili telefonom, a sav sadržaj je bio kod njega. Međutim, kao i većina muškaraca, tako se i on pohvalio drugovima fotografijama koje je zabeležio, a koje su oni prosleđivali dalje. Većina je bila šokirana činjenicom da mu je ona dozvoljavala da je slika u tim pozama - rekao je dobro obavešten izvor i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/R-Music Stars Production

Maja Marinković bila u vezi sa oženjenim biznismenom

- On je tvrdio drugovima da joj je posle svakog seksa ostavljao 200 evra da kupi sebi nešto, a to je, kako je i sam tvrdio, ujedno bila garancija da neće pričati nikome o njihovoj aferi koja bi mogla da ga košta braka - završava priču izvor.

Kako smo do daljih saznanja dolazili, Maja i biznismen su okončali vezu neposredno pred njen ulazak u rijaliti, a prema tvrdnjama upućenih, glavni razlog je bio taj što se on uplašio da ga ona ne spomene u rijalitiju, što je Maju pogodilo, te mu je čak i pretila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Djordje

10.02.2022 07:28

A gde je video? Da bam verujemo?! Hahahaha

Odgovori 31 10
Željko

10.02.2022 08:57

@Djordje - Eto ga video ispod. Uuuppsss! To je druga tema.

Odgovori 21 10
Anđela

10.02.2022 19:15

@Željko - Opet Maja.

Odgovori 12 2
Dera

10.02.2022 18:56

@Djordje - A da Maja spremi neko jelo?

Odgovori 13 3