DALILINA PORODICA SLAVI! Dragojevićkina rođaka ŠOKIRALA priznanjem: SVI ĆE USKORO SHVATITI KO JE DEJAN DRAGOJEVIĆ!

Autor:

Zadruga

03.02.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pao prvi poljubac između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, oglasila se Dalilina rođaka i priznala da cela porodica slavi što je konačno pustio bivšu ženu da bude srećna.

DALILINA PORODICA SLAVI! Dragojevićkina rođaka ŠOKIRALA priznanjem: SVI ĆE USKORO SHVATITI KO JE DEJAN DRAGOJEVIĆ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Turbulentan odnos bračnog para Dragojević, mesecima unazad privlači veliku pažnju javnosti, a izgleda da su konačno rešili da sreću nađu na drugom mestu, te se tako Dalila Dragojević pomirila sa ljubavnikom Filipom Carem, a Dejan Dragojević konačno se poljubio sa novom simpatijom, Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se pomirili

Nakon ovih iznenadnih dešavanja, oglasila se i rođaka Dalile Dragojević i otkrila da se cela porodica raduje, što je Dejan konačno odlučio da nastavi dalje i ostavi Dalilu na miru.

- E, neka je više ostavio na miru! Ovo smo svi čekali! Nećete mi verovati, ali moram biti iskrena, mi smo u kući plakali od sreće kad smo videli da je Dejan konačno rešio da se okane Dalile i ode na drugu stranu. Ona se dosta propatila u tom odnosu, nije baš sve kako on predstavlja - priča Dalilina rođaka u jednom dahu, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić se poljubili

- Dejan je ovim postupkom konačno pokazao pravo lice, to je ono o čemu je Dalila mesecima govorila, da će svi uskoro shvatiti ko je Dejan Dragojević. Kao i njegova porodica, mi smo takođe slavili dan kad je Dejan odlučio da konačno ostavi Dalilu na miru i pusti je da bude srećna, u čemu ju je sprečavao godinama - zaključuje ona za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lisa

03.02.2022 22:16

Da li si ti realna,vi treba da slavite sto je vasa Dalila u vezi sa momkom kakav je Car jer ona takvog i zasluzuje, Dejan je bio previse dobar za nju kakvo je ona zlo!

Odgovori 24 0
mila

03.02.2022 22:59

Usrecila vam se Dalila,dobila je sto je i zasluzila.

Odgovori 21 0
MladenBg

04.02.2022 05:50

Kakav god da je, ne moze da prevaidje zlo vase Dudle. Treba da se sakrijete u misju rupu, a ne prvo da ga hvalite a onda pljujete. Isti ste kao vasa rodjaka. Ustalom, niko normalan ne bi bio sa ovakvom opajdarom kakva vam je rodjaka. Eto dobicete pravog zeta, od nje i Cara ne zna se ko je gori. Srecno.

Odgovori 20 2
mm

04.02.2022 07:17

JEDITE Go..... niste ya komentarisanje yavidni smradovi