MAJA MARINKOVIĆ NEZAUSTAVLJIVA! Oplela po Dejanu i Aleks, a ni Dalilu NIJE POŠTEDELA: POKUŠAVA DA ME KOPIRA, TO JE NEMOGUĆE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Milan Janković Čorba komentarisali su odnos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, a Dalilu Dragojević nisu poštedeli.

MAJA MARINKOVIĆ NEZAUSTAVLJIVA! Oplela po Dejanu i Aleks, a ni Dalilu NIJE POŠTEDELA: POKUŠAVA DA ME KOPIRA, TO JE NEMOGUĆE! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ/zadruga official

Maja Marinković i Milan janković Čorba bili su gosti u emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendina i Ane Radulović i tu priliku iskoristili da žestoko opletu po Dragojevićima, ali i da prokomentarišu novu romansu i to između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milan Janković Čorba i Maja Marinković u emisiji ''Pitam za druga''

- Ja sam iznenađen, drago mi je što Dejan ima osveženje, bio sam tamo i znam koliko je bio tužan, a što se tiče Aleks mislim da njoj nije problem i da ona može da se smuva sa bilo kim. Ja iskreno nisam to očekivao, lep su par - prokomentarisao je Čorba, a Maja se sa njim nije složila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milan Janković Čorba o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

- Meni su oni neprikladni, ne idu jedno uz drugo. Dalila je dominantna, kao čovek je smešno komentarisati njen lik i delo. Ali što se tiče Aleks, ona ne ide uz njega, podseća me na pokojnu Silvanu, pokušava da me kopira, ali to je nemoguće. Ja o njoj nemam lepo mišljenje, ali je super što je Dejan našao nešto privremeno, bitno da se rešio Dalile, u svakom slučaju i ova prva pomoć je super za sada - izjavila je Maja.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mina

04.02.2022 07:18

uy kog ti ides pacenice sad mi se ygadila do sad sam je podryavala a sad vidim da je bolesna kad je aleks u pitanju

jasna

04.02.2022 07:40

NE SERI BAVI SE SOBOM I NE ULAYI NIKAKO UOPSTE NISI DOBRO CIM PLJUJES NECIJU VEYU

elena

04.02.2022 08:52

itvadi te balone iy sisa i malo nauci o kodeksima i moralima uci uci i uci glupa devojko