DALILA UZELA PARE NAMENJENE BOLESNOM DETETU! Venčana kuma Dragojevića otkrila JEZIVE detalje: DEVOJČICI JE UMESTO NOVCA ODNELA SVOJU SLIKU! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

03.02.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčana kuma Dragojevića otkrila je da je bračni par godinama varao svoje fanove i na taj način prikupljao novac za sopstvene potrebe.

DALILA UZELA PARE NAMENJENE BOLESNOM DETETU! Venčana kuma Dragojevića otkrila JEZIVE detalje: DEVOJČICI JE UMESTO NOVCA ODNELA SVOJU SLIKU! (VIDEO)

Foto: Milan Kostić, E-Stock

Gordana Vasić, venčana kuma bivših supružnika Dalile i Dejana Dragojevića, otkrila je za Srpski telegraf i portal Republika.rs na koji način je pomagala Bosanki finansijski dok je koordinirala njenim fanovima preko društvenim mreža, pa je otkrila njenu prevaru, o kojoj dosad nije pričala. Naime, Gordana tvrdi da je Dalila Dragojević obećala pomoć bolesnoj devojčici čija se majka javila u njenu fan grupu, tražeći pomoć za dete, a Dragojevićka je, umesto novčane pomoći, prilikom posete porodici odnela svoju sliku.

- Dalila mi je jednom prilikom tražila da kupimo auto. Direktno mi se javila u toku noći i rekla mi je manipulatorski da li bih mogla da stavim u grupu fanova da se kupi automobil jer je u tom trenutku to bilo potrebno. Rekla je da bi volela da joj fanovi uzmu kola da bi mogla da se hvali na društvenim mrežama. Kad sam to predložila u grupi njene podrške u kojoj je bilo na stotine ljudi, jedna žena se javila kojoj je ćerka bolesna. U poruci je sve objasnila, pa sam Dalili prenela ideju žene da se ta porodica poseti i da se nekako pomogne. Dalila je tada rekla da će otići i da će se organizovati pomoć, ali je slagala. Istina je da je otišla da poseti bolesnu devojčicu, ali je uzela novac namenjen detetu, pa je samo odnela svoju sliku - priča Gordana.

Republika

Foto: Milan Kostić

 

 

Posle svadbe nije mi dala ni čašu vode

- Izmanipulisana sam od osobe koja nije ni za moj jedan nokat. Toliko ona ne vredi. Kad se završilo venčanje, ona je rekla da izvadimo sve poklone i da se razilazimo jer ima obaveze. Zaboravila je i na ručak i na pitanje: "Da li biste bar želeli da se osvežite čašom vode?" Bilo mi je mnogo neprijatno, da mi je tu bio muž, pa i nekako, ali ovo je bila njena najveća bruka i sramota. Brat me je vozio, pa sam mu rekla da izvadi poklone, pa idemo za Šabac. Dalilu sam pitala da mi da čašu vode, rekla mi je da žuri.

Ona tvrdi da se danas kaje što novac nije uplaćivala i namenila za pametnije stvari, kao što je pomaganje bolesnoj deci.

Republika

Foto: Milan Kostić

Kuma Dalile Dragojević o svim prevarama bračnog para

- Nisam odvajala od usta da bih pomagala Dalili, što se tiče novca, nisam nikad oskudevala. Jednostavno, imala sam dovoljno, mogla sam da pružim i zato mi nije žao. A sad mi je žao što taj novac, recimo, nisam uputila za neku bolesnu decu, za neka sirotišta, za neke mnoge druge akcije, jer sam prošla kroz neke grozne stvari, a ne za tamo neke koje će da se šire preko tuđih leđa. Valjalo se tu dosta novca, u to jesam upućena, čak se spekulisalo da je tu bilo novca za, faktički, jedan stan. Kada su oni izašli iz rijalitija, bio je iznajmljen stan na dan, sedam dana, i tada se ona meni definitivno smučila zbog svih tih poklona. Kad kaže sad ne voli cedevitu, laže, prva ja sam joj slala non-stop cedevitu. Pa dok sede za onim stolom da imaju da se osveže. Dalila laže za sve i svašta - priča Gordana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jaaaa

03.02.2022 18:20

Sad si se setila bolesne dece???? C, c, c...

Vesna

03.02.2022 18:48

Ovakvih budala ima koliko hoces, zato rijaliti klosari zaradjuju tolike pare, e zemljo sta sve drzis

Godža

03.02.2022 18:51

Sad kad je pukla tikva između njih sad se setila dece i glumi neku dušebrižnicu. Iste ste vi. Zato ste i bile zajedno i zato ste se sad i razbucale. Sad ti kao tek ororadio kliker i savest...? Ha !