PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK DALILE I CARA! Ljubavnici bez STIDA I SRAMA, Dragojevićka ZADOVOLJAVA dečka i ne pokušava da se SAKRIJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car su obnovili svoju ljubavnu romansu, a jedan detalj od noći pomirenja je svima promakao.

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK DALILE I CARA! Ljubavnici bez STIDA I SRAMA, Dragojevićka ZADOVOLJAVA dečka i ne pokušava da se SAKRIJE! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

Pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara izazvalo je veliku prašinu u javnosti, te se mnogi pitaju ima li Dragojevićka trunke srama i stida, kao i dokle će ići Carevo igranje ženama u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pomirenje Filipa Cara i Dalile Dragojević

I dok su svi brujali o njihovom poljupcu u pušionici, za koji su rekli da je prijateljski, jedan detalj od te noći promakao je mnogima, a sada je izazvao potpuni šok.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se jasno vidi da Filip uzima Dalilinu ruku i stavlja je na svoj polni organ, što ona ne odbija već nastavlja da ga miluje po istom.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading