MILJANA UCENJUJE MILICU MITROVIĆ JAVNO: Kulićeva poslala OTVORENO PISMO, a onda pokazala LEKARSKE NALAZE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.12.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić poslala je otvoreno pismo čelnici Pink televizije Milici Mitrović, a onda je javno objavila lekarske nalaze.

MILJANA UCENJUJE MILICU MITROVIĆ JAVNO: Kulićeva poslala OTVORENO PISMO, a onda pokazala LEKARSKE NALAZE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Bivša zadrugarka Miljana Kulić na očajničke načine pokušava da se dodvori čelnicima Pink televizije Milici i Željku Mitroviću, što je već dobro poznato i od ranije. Naime, nakon što je prvi put diskvalifikovana u petoj sezoni rijalitija ,,Zadruga", Kulićeva je poslala otvoreno pismo Milici i Željku, moleći za još jednu šansu, koju će opravdati, kako je tvrdila. Milica je odlučila da joj da još jednu šansu, te su je ponovo uveli na imanje u Šimanovcima, a ona je napravila još goru stvar. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Naime, poznato je da je Miljana bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, nakon čega je momentalno diskvalifikovana, a onda je nastavila da pravi haos po putu, nasrtajući na novinare i policiju, koji su došli po njenom pozivu. 

 

 

Međutim, stvar se tu ne završava, ona je odlučila da ponovo pošalji Milici Mitrović pismo, ali ovog puta preko Instagrama, pa je napisala status i označila baš Željkovu suprugu. 

- Volim Vas do neba... Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proćiće i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Posle toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam Velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će i biti. Svi koji ste uz mene želim da osudite postupak moj, jer je za svaku osudu! - napisala je Miljana, a onda objavila lekarski nalaz na kom pišu svi njeni problemi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram

Mnogi su pomislili da je ovim nalazom Miljana pokušala da se opere kod naroda, kao i da je pokušala da uceni televiziju Pink. 

  Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić lekarsli nalaz

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Zana

11.12.2021 09:31

Budaletina napadala Deniz , nije htela da jojnizadje iz kreveta, jer joj doslo da se pari. Siguro je nakon izlaska sama udarala glavom da napravi manji otok. Lukava, pa, otisla kod lekara po nalaz i to 3 DANA NAKON DISKVALIFIKACIJE , da bi naplatila "stetu" ili zapeetila nalazom da je vrate u Zadrugu. Sa njom treba definitivni zavrsiti. Devojka je za lecenje , jer, pokazanom agresijom u produzenom trajanju, predstavlja opasnost za okolinu. Svojevremeno, povredila Matoru, udarila majku, cupala Taru, povredila Dina soljicom, Zolu stiklom , nasrtala na Kristijana, Cara ....itd.itd.

Odgovori 71 14
Janko

11.12.2021 12:55

@Zana - Prebili je roditelji da bi je opametili i da bi imala dokaze. Pre toga nije imala nikakve povrede niti se žalila na bolove.

Odgovori 33 5
Trajce

11.12.2021 10:50

Nije to Miljanina želja već to ide od Marije jer ona ne preze ni pred čim čak ni pred zdravljem vlastitog dete.

Odgovori 51 3
Čili vili

11.12.2021 12:16

Ma gde može ona da ucenjuje ko priznaje lekarske nalaze posle 4 dana.Alu imam osećaj da će je vratiti jer još ubistvo u rijalitiju nismo gledali .

Odgovori 44 4