DALILA ĆE ME OTERATI U LUDNICU: Dejan Dragojević strahuje, plaši se da prizna EMOCIJE prema bivšoj supruzi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad imam osećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako

DALILA ĆE ME OTERATI U LUDNICU: Dejan Dragojević strahuje, plaši se da prizna EMOCIJE prema bivšoj supruzi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon javne prevare i svih nervnih slomova koje je proživljavao u "Zadruzi 5" otkako ga je supruga ostavila zbog Filipa Cara, koji je posle nju otkačio zbog Maje Marinković, Dejan Dragojević priznao je da i dalje voli Dalilu. On je imao razgovor sa Drvetom mudrosti, pred kojim je načisto otvorio dušu i ispričao kako se oseća sada kada ona više nije s ljubavnikom i kada on ima šansu da joj se ponovo približi. Dragojević je tom prilikom govorio o tome kako se ljubav prema sada već bivšoj ženi, pošto su papire za razvod takođe javno potpisali, nije ugasila iako mu je nanela veliki bol i razočarenje. S druge strane, takvo psihičko stanje ga i zabrinjava jer se plaši da bi zbog osećanja mogao da završi na psihijatriji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Emotivno sam slab i razoren, nemam gde da pobegnem, uvek me to sačeka. Nekad imam osećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Onda se osvestim i bude mi sve jasno. I dalje imam neku emociju, ne znam da li je to navika ili ljubav, ne znam. Ili mi možda samo fali, moram reći, emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako. Sve ona može sama, nije ona naivna, ne znam zašto imam potrebu da je branim - jadao se Dejan, a onda dodao da se plaši da će završiti na lečenju jer je psihički veoma loše:

DENIZ: Imala sam trojku sa bračnim parom!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm

 

Deniz Dejm pohvalila se zadrugarima da je imala seks sa bračnim parom, a mašta o tome da se uda za gej-muškarca da bi mogla da radi sve i svašta pored njega. Ona je detaljno odgovarala na sva škakljiva pitanja cimera, pa iznela šokantne informacije iz privatnog života, za koje niko nije znao.

- Probaću sa malim muškarcem, sa nižim, to još nisam probala. Dok ne probaš, ne znaš. Sa 19 sam se prvi put je*ala. Nisam ja bila konzervativna, nego moji roditelji. Ne bih htela da rodim decu, volela bih možda da se udam, ali da ja imam neke ljubavnike, on neke ljubavnice, nadam se da mogu naći takvog muškarca. Možda čak i da bude gej. E, a bila sam i sa bračnim parom, je*ala sam se s njima - otkrila je bez zadrške Deniz.

- Ta emocija nije u smeru pomirenja nego, eto, samo da joj pomognem. U glavi mi je kolaps... Možda me Nova godina izvuče iz svega, čestitke, pokloni, jer sam opet pao. Pao sam opet zbog nje, zbog tog njenog ponašanja. Užasno mi je kada se nađem s njom u istom prostoru s nekom ženskom osobom, bude mi neprijatno. Zašto, ne znam, samo da ne završim na psihijatriji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Zana

10.12.2021 19:09

Da li on uopste shvata da su milioni gledalaca videli kako je postao ROGONJA .

Odgovori 21 1
Zec

10.12.2021 19:50

Rogonja ne vidi svoje rogove. Ili se ponosi rogovima.

Odgovori 18 2
vuuule

10.12.2021 21:11

Ma jednostavno omađijan. Ovako se ne ponaša ni jedna normalna osoba. Zato i dalilina najka hoće da uđe, jer izgleda da mađija popušta....

Odgovori 21 2
nesko09

11.12.2021 17:04

Vi ste odavno za ludaru,oboje.Nije ti valjala porodica,promenio veru?Bolje na lecenje dok je vreme.