MILJANA ZBOG SINIŠE POMIŠLJA NA NAJGORE, PLAĆA NJEGOVE DUGOVE: Kulićevoj se ne piše dobro zbog poroka! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.12.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", svojim nedoličnim ponašanjem zgrozila je javnost, a evo šta je čeka u budućnosti.

MILJANA ZBOG SINIŠE POMIŠLJA NA NAJGORE, PLAĆA NJEGOVE DUGOVE: Kulićevoj se ne piše dobro zbog poroka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog telesnih povreda koje je nanela svom nekadašnjem partneru Lazaru Čoliću Zoli kom je hitno ukazana lekarska pomoć. 

Nakon diskvalifikacije, Miljana je ostala na ulici sa stvarima, bez mogućnosti da ode bilo gde, a uz pomoć Srpskog telegraf i portala Republika.rs, kao i ostalih redakcija uspela je da se dokopa centra prestonice, gde je nastavila da propagira svoje nedolično i agresivno ponašanje. A kako Kulićeva nema trunku poštovanja i zahvalnosti, ništa je nije zanimalo osim Zole.

 

 

Dan kasnije Informer je preneo da je Miljana završila u Lazi Lazarević zbog histeričnog napada koji je dobila. Poznati advokat otkrio je za portal Republika.rs da Kulićeva može završiti iza rešetaka. 

- Miljana Kulić bi mogla da odgovara po tri osnova: za pretnje, za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih ili teških povreda, u zavisnosti šta je ustanovljeno pregledom. Za nasilničko ponašanje, prema Krivičnom zakoniku, predviđena je kazna zatvora do tri godine, dakle, nema donje granice - rekla je advokat Barbara Bradajić za Republika, te dodala:

 

 

Nakon što je policija izlazila na teren, to sad ide dalje na nadležno tužilaštvo, ono treba da utvrdi sve okolnosti slučaja. Ako se utvrdi, tokom postupka, da je bila u stanju neuračunljivosti u tom trenutku, onda bi mogla da dobije kaznu lečenja u duševnoj bolnici. Ako se bude dokazalo da je bila u stanju potpune neuračunljivosti, za takve osobe se ne izriču kazne zatvora kakve su propisane zakonom za konkretno krivično delo, već se takvo lice upućuje na obavezno lečenje u predviđenu ustanovu.

Za portal Republika.rs progovorila je i poznata numerološkinja Ivka, koja nam je otkrila šta je Kulićevoj zapisano i kakvi su joj aspekti. 

 

 

- Miljana Kulić ima težak numerološki broj. Ona ima jedan jako težak karmički dug sa očeve strane koji je ponela na "svojim leđima" u 14-oj godini. Od tada takoreći bije bitku. Ima karmički dug zbog kog je ona ovakva kakva jeste, pri tom je vaga u horoskopu i to ona druga vrste vage koja menja mišljenja iz minuta u minut. Vrlo je i poročna. Izgubila je kontrolu nad sobom. Sklona je svemu što smo već mogli da vidimo i njena numerologija je sada u ovom periodu vrlo teško aspektovana, sklona je lošim i crnim mislima i januar će joj biti toliko težak da se ja iskreno nadam da ce ona izvući živu glavu iz svega ovoga. Prvenstveno, ona mora da se reši loše karme od svojih predaka, odlaskom u manastir, strogim postom, liturgijom i sve što spada u duhovno. Ako to ne uradi i ne posveti se tome sigurna sam i odgovorno tvrdim da ona neće biti dobro. Pokušaće opet da se vrati u rijaliti zbog finansija, ali po aspektima se ne vidi da će se to dogoditi. Njoj stoji neka vrsta zatvorene ustanove od februara 2022. godine, to zaista može biti bilo šta, ne bih ja sada da pričam o tome, ja sam ipak samo numerolog. Nadležni organi su za to zaduženi - ispričala je Ivka numerolog za Republika.rs. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading