PREVAZILAZI GRANICE LUDILA! Nakon Majinog otkrića da je Car pokušao da je POLJUBI dok je bio u vezi sa Minom, oglasila se Vrbaški - HAOS TEK SLEDI!

Autor: Republika

Zadruga

02.12.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja otkrila kako je Filip pokušao da je poljubi na superfinalnoj žurci, dok je još bio u vezi sa Minom, oglasila se Vrbaški i objasnila celu situaciju.

PREVAZILAZI GRANICE LUDILA! Nakon Majinog otkrića da je Car pokušao da je POLJUBI dok je bio u vezi sa Minom, oglasila se Vrbaški - HAOS TEK SLEDI!

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Veza Maje Marinković i Filipa Cara od samog njenog ulaska u Zadrugu 5 sve je osim mirna i stabilna, a po njihovim pričama ni van Bele kuće nije bilo ništa bolje.

Svakodnevno se svađaju i zameraju jedno drugom bivše partnere i poglede upućene ka njima. 

 

 

Maja i Car su sinoć imali žestok sukob, koji je podsetio na njene svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem iz prethodne sezone. Sreća, pa je obezbeđenje reagovalo na vreme i odvojilo Maju od Filipa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Filp

 

Tokom jedne od njihovih čestih svađa Maja je otkrila zadrugarima da je Car pokušao da je poljubi dok je još bio u vezi sa Minom Vrbaški i to na superfinalnoj žurci Zadruge 4.  Marinkovićeva tvrdi da ju je Car tada poveo iza jednog od kamiona, a ona ga je odbila.

Mediji su stupili u kontakt sa Minom Vrbaški i pitali je za komentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

- Što se tiče finalne žurke, Filip i ja smo tamo proveli sat vremena i otišli, a Majina mašta prevazilazi sve moguće granice ludila, što imamo priliku svi da vidimo ovih dana. Samo mi se čini da ovo nije ništa šta nas čeka, pripremite kokice i zauzmite udobna mesta. Haos tek sledi! - izjavila je Mina za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading