CAR ZAGOLICAO MAŠTU SNIMKOM IZ ZADRUGE: Nestrpljivo čeka ovaj momenat, Maja ni ne sanja o čemu je reč!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se podsetio uspomena iz Zadruge, pa zagolicao maštu fanovima.

CAR ZAGOLICAO MAŠTU SNIMKOM IZ ZADRUGE: Nestrpljivo čeka ovaj momenat, Maja ni ne sanja o čemu je reč!

Foto: YouTube//Printscreen

Danas su učesnici "Elite" diskutovali na temu vernosti, a na red je došla Maja Marinković, koja je ponovila svoju čuvenu rečenicu da žene treba da vežu svoje muškarce za drvo, kako im ne bi zalutali. Zatim je objasnila situaciju, koja joj se dogodila u prethodnom rijalitiju, pa se osvrnula na vezu sa Filipom Carem, kog ni dan-danas ne može da zaboravi.

- Ja sam ispravna u svojim odnosima dok me neko ne povredi, e kada me povredi onda ja radim šta radim. Prošle sezone sam imala dečka onog malog neću da mu spominjem ime, prevario me, ali posle dečko koji je ušao, a ja sam ga mnogo volela i eto, desilo se. Ne smatram sebe glsvnim krivcem za brakove koje sam rasturila - rekla je Maja.

Republika

Foto: Pink

Filip Car i Maja Marinković

 

Odmah nakon njenog izlaganja, putem Instagram profila oglasio se Filip Car, koji je podelio svoj snimak iz Zadruge, što je mnoge iznenadilo. Na slikama je Filip tokom emisije "Amnezija", koju je nekada vodio, pa su korisnici društvenih mreža pomislili da se Car vraća u rijaliti nakon Aleksandrinog porođaja.

Drugi ipak smatraju da se Car samo prisetio tog perioda i da ne planira ulazak u Elitu, gde boravi njegova bivša devojka, koja ga svakodnevno spominje, već da se želi skrasiti pored Aleksandre i ćerkice.

 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car Instagram

- Iskreno ću ti reći, ekskluzivno, moj i njen plan je kada se mala rodi, ja ću doći tamo da budem uz njih, da vidim dete i nju. Posle toga ona ide kući, izaći će iz bolnice, mora da ide na odmor od 20 dana, dok ne budem mogao da ih dovedem ovde. Što se tiče našeg odnosa...To su bile svađe nebulozne oko sitnica, u početku njene trudnoće je bilo u redu, pa je prelomilo kasnije, stalno su se dešavale stvari koje smo mislili da neće - rekao je nedavno Filip Car u Premijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.04.2024 05:30

MAJO....GDE ČULA GDE NE ČULA...KREATURA I KROMPIR U KAPUTU...NIJE TE DOSTOJAN....NI POMENA...IMA ON BRIGA NA PRETEK, SVOJU KONKUBINU KOJA ĆE MU RODITI..I OPRATI SE ZA SVE....TO JE CILJ...