NENAD ALEKSIĆ ŠA ZVANIČNO SPRDNJA ČITAVOG SVETA: Direktno u Elitu stiže PODRŠKA koja će ga DOTUĆI!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ponizio Nenada Aleksića Ša.

NENAD ALEKSIĆ ŠA ZVANIČNO SPRDNJA ČITAVOG SVETA: Direktno u Elitu stiže PODRŠKA koja će ga DOTUĆI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car, bivši učesnik "Zadruge", pomno prati najzanimljivija dešavanja u aktuelnoj sezoni "Elite", a sudeći po njegovim objavama, pažnju mu najviše privlači Nenad Aleksić Ša i njegove reakcije tokom ljubavnih brodoloma u vezi s Mionom Jovanović.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Miona Jovanović

 

Car je u više navrata objavljivao kratke video-snimke u kojima Ša ludi zbog Mione i njenih postupaka, što ga, po svemu sudeći, zabavlja i nasmejava do suza. Sada mu je pažnju privukao snimak u kom Ša govori da je on nagrada, a ne utešna nagrada, sa čim se i Car složio. Međutim, budući da gledaoci odlično poznaju Cara, kao i njegov smisao za humor, njegovi brojni pratioci zaključili su da se našalio na račun nekadašnjeg cimera iz Bele kuće.

- Istina, tebra, lagana blejica i nagrada, buraz! Uz tebe srcem! Šaljite mi sve u inboks šta se događa sa ljudinom. Kad je bratu rođendan da organizujemo laganu tortu i sve?! - napisao je Car, a ostaje da vidimo da li će ispuniti obećanje i poslati tortu.

Foto: Instagram.com

Filip Car ponizio Nenada Aleksića Ša

 

- Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za "dođe-prođe", ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem - besneo je reper. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading