CAR SE UMEŠAO U VEZU MAJE I STANISLAVA: Marinkovićeva ne mari što Filip čeka dete sa drugom, Krofak shvatio da još želi bivšeg!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne može da prihvati činjenicu da Filip Car čeka dete sa Aleksandrom Nikolić, i dalje ga želi samo za sebe.

CAR SE UMEŠAO U VEZU MAJE I STANISLAVA: Marinkovićeva ne mari što Filip čeka dete sa drugom, Krofak shvatio da još želi bivšeg!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen

Sinoćnja emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" bila je posebno uzbudljiva, a ukućani su imali priliku da saznaju nove informacije o odnosu Stanislava Krofaka Pantere i Mione Jovanović.

Kako su mnogi učesnici rijalitija shvatili da Miona i Stanislav još uvek imaju emocije jedno prema drugom, Maja Marinković, Stanislavova nova izabranica, momentalno je udarila kontru, pa otišla u sobu i donela svog lemura, što je podsetnik ne njenu ljubav sa Filipom Carem:

 

- Evo, Maja je odmah donela svog lemura - prokomentarisao je Milan Milošević.

- Nije, Milane, trebalo mi je nešto da stavim, jer mi je haljina prekratka, stvarno nema veze sa tim, to meni stiže samo od moje podrške - pravdala se Maja, a zatim otišla kod Stanislava i nastavila na ovu temu.

- Bože, smeta im moj lemurčić, a ja imam i pidžamu, i one igračke i masku za spavanje... Kako oni povezuju, da ja sad provociram... Čovek čeka dete - govorila je Maja Marinković.

- Strašno, da oni vide nešto što veze sa vezom nema - složio se Krofak.

Inače, Maja je bila potpuno iskrena prema Stanislavu, pa mu je odala sve svoje mračne tajne i priznala kako se ponašala u svojim prethodnim ljubavnim odnosima. Spomenula je svoju romansu sa Filipom Carem, kao i vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a zatim ocrnila maksimalno svoje umeće u kuhinji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading