FILIP CAR KAO IZ HOROR FILMA, MAJA MU IZMENILA LIČNI OPIS: Uhvatila ga sa drugom u krevetu, pa krenula u napad!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je opisala jezive scene, koje je priredila Filipu Caru u Beču.

FILIP CAR KAO IZ HOROR FILMA, MAJA MU IZMENILA LIČNI OPIS: Uhvatila ga sa drugom u krevetu, pa krenula u napad!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas su učesnici "Elite" diskutovali na temu vernosti, a na red je došla Maja Marinković, koja je ponovila svoju čuvenu rečenicu da žene treba da vežu svoje muškarce za drvo, kako im ne bi zalutali. Zatim je objasnila situaciju, koja joj se dogodila u prethodnom rijalitiju, pa se osvrnula na vezu sa Filipom Carem, kog ni dan-danas ne može da zaboravi.

- Ja sam ispravna u svojim odnosima dok me neko ne povredi, e kada me povredi onda ja radim šta radim. Prošle sezone sam imala dečka onog malog neću da mu spominjem ime, prevario me, ali posle dečko koji je ušao, a ja sam ga mnogo volela i eto, desilo se. Ne smatram sebe glsvnim krivcem za brakove koje sam rasturila - rekla je Maja.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

 

Marinkovićeva je, zatim, priznala šta se dogodilo u Beču, kada je Filipa zatekla sa devojkama u sobi, iako je tada bio u vezi sa njom. Kako je Maja objasnila, niko od njih se nije dobro proveo, ali je na kraju odlučila da pređe preko svega i pruži Caru još jednu šansu. Kasnije je on ušao u rijaliti i prevario je sa Dalilom Dragojević, što je Marinkovićevu slomilo, pa im se pridružila u rijalitiju i napravila totalnu pometnju:

- Pa, bila sam sa Filipom u Beču, on je ostao na nekoj žurci, a ja otišla da spavam. Kad ja ustanem i otvaram vrata, on sa četiri devojke, nisu dobro završili ni on, ni ona - rekla je Maja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.04.2024 05:27

KROMPIR U KAPUTU...NIJE DOSTOJAN NIKOGA I NIČEGA...ON JE ČIST PROMAŠAJ I KAO OSOBA, I KAO LIČNOST...A MISLI DA JE C...A...R...NIJE DOSTOJAN SVOG PREZIMENA...ZA POSRNULU ALEX JE PROMAŠAJ...A ZA MAJU JE DUPLI PROMAŠAJ