MAJA IDE NA "BOLOVANJE" POSLE VRELE AKCIJE SA STANISLAVOM: Krofak se iživljavao nad njom, ukućani slušali JAUKE!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani prepričavaju vrelu akciju Maje i Stanislava.

MAJA IDE NA "BOLOVANJE" POSLE VRELE AKCIJE SA STANISLAVOM: Krofak se iživljavao nad njom, ukućani slušali JAUKE!

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda danas se vratila u rijaliti "Elita", nakon što je imala smrtni slučaj u poridici. Ona je razgovarala sa svojm cimerima u vešeraju, a jedan detalj posebno joj je privukao pažnju. Ona je primetila da Marka Janjuševića Janjuša sinoć nije bilo na žurki, a on joj je odgovorio da je razmišljao o svom životu, ali ga je brutalna akcija Maje Marinković i Stanislava Krofaka prekinula u tome. 

Kako su mnogi komentarisali, ovo je jedna od najbrutalnijih vrelih akcija ikada viđenih u rijalitiju, a Maja Marinković je u više navrata opominjala Stanislava i podsećala ga da se nalazi u Eliti, pred kamerama. Marinkovićeva je vikala na sav glas, ali to nije sprečavalo Stanislava da da "po gasu", pa je Maja zaključila da se on iživljava nad njom, s obzirom da ne mari za njene opomene.

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Iako je publika već navikla na Majine vrele akcije u rijalitiju, mnogi su zaključili da je, u ovom slučaju, Stanislav mnogo aktivniji od nje, sa čim Marinkovićeva ne izlazi na kraj, što su zaključili i njeni cimeri, koji uveliko komentarišu ovu vrelu akciju. Janjuš je otkrio ukućanima da je pomislio kako Stanislav lomi kosti Maji, jer je toliko glasna bila, a ostali cimeri su po ćoškovima prepričavali detalje se*sualnog odnosa u izolaciji.

- Polako, polako... Čekaj - vikala je Maja tokom vrele akcije sa Stanislavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Joj

10.04.2024 19:33

Ovaj stanislav je takva seljacina. On misli da se to tako radi.

branka

13.04.2024 12:08

@Joj - miona se nije zalila da je bio grub u krevetu.miona je bolje gradje orginal pa krofna kada da gas razmontira maju komplet njene implantante zice silikonke.