NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE U KREVETU: Stanislav svukao pokrivač sa sebe, pa pokazao šta mu Maja radi!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O vreloj akciji Maje Marinković i Stanislava Krofaka bruje svi!

NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE U KREVETU: Stanislav svukao pokrivač sa sebe, pa pokazao šta mu Maja radi!

Foto: TV Pink/printscreen

U ranim jutarnjim satima starleta Maja Marinković, kao po običaju, zajahala je Stanislava Krofaka, njenog novog dečka, ispod pokrivača. 

Naime, Maja i Stanislav nisu mogli da se odupru strastima, te su se prepustili vreloj akciji. Marinkovićeva je već danima aktivna otprilike u isto doba jutra, kada Stanislavu ispod pokrivača pokaže svoje znanje, kom ona ne može nikako da odoli. 

Svaka vrela akcija Maje i Stanislava brutalnija je od one prethodne, a ukućani svakodnevno prepričavaju scenama kojima su prisustvovali. 

Ipak, mnogi gledaoci su se složili sa tim da je Maja napokon pronašla nekog ko joj može izaći na crtu kada su u pitanju se*sualni odnosi, s obzirom da Stanislav uopšte ne mari za kamere, a uskoro se očekuje njihova vrela akcija bez pokrivača. Dok su ukućani pokušavali da spavaju, Maja i Stanislav su glasno uzdisali, pa se otkrili i komunicirali sa kamerama, koje su bile uprte u njih.

 

Podsetimo, otac Maje Marinković, Taki, nedavno je gostovao na Pinku i govorio o vezi njegove mezimice sa Stanislavom Krofkom Panterom. 

- Nadam se da je dobar, mislim 80 posto sam za 20 nisam. Očekujem da bude sve u najboljem redu, dobar je, fin i kulturan, Maja je srećna - govorio je Marinković na samom početku razgovora, a onda priznao da je uveren da Pantera nema osećanja prema bivšoj devojci Mioni Jovanović i da situacije koje ima sa njegovom ćerkom ne mogu da se odglume:

- On se izjasnio čim je ušao da ne želi da bude sa Mionom, oni su puno razgovarali, on je pikirao da je Maja najjača karika. Ne može to da se glumi kako je on mazi po kosi  - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zozon

09.04.2024 19:17

Ma divnooo,ponosni tatica kao i uvek ponosan i prepametan u komentarima. Ma vouiii je uja, nema sta, tako divna cerka,ko je ne bi .....auuuu glupavog li tipa,svaki mu je bio ok, volio njegovu cerku,a od nje se napravi posljednja k.... užas,nimf....fuuujjjj

Odgovori 20 4
Hi Men

09.04.2024 21:28

Taki je budala na kvadrat. Nije mi samo jasno kako ga nije sramota. Ne znam, verovatno je on učio onako da jaše. Trunke morala nema, sram da je bude kalaštura jedna. Ološ.

Odgovori 17 1
Rix

09.04.2024 22:51

Maja kalašrura i poremećeni Stanislav svinger😀 i ponosan Taki,sve u fulu

Odgovori 20 2