DALILIN OTAC SE PONOVO ODREKAO ĆERKE: Od BRUKE i SRAMOTA ne sme da ulicu da izađe, zatvorio joj vrata od kuće, ostaje na ULICI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević otkrio je detalje iz porodice Mujić, koji se Dalili Dragojević neće svideti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac Dalile Dragojević se odrekao ćerke

 

Otac Dalile Dragojević od bruke i sramota zbog onoga što je njegova ćerka priredila njenoj porodici ne sme da izađe na ulicu, bar tako tvrdi David Dragojević, brat Dejana Dragojevića, koji trenutno proživljava veliku bol zbog javne prevare njegove supruge. 

David je u emisiji ,,Primejera" otkrio sve o razgovoru Gorana Dragojevića i Dalilinog oca, te je istakao da se neće lepo provesti zbog bruke koju je priredila na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Naime, poznato je da je Dalila jedva uspela da povrati kontakt sa njenim ocem, koji se nje odrekao pre nekoliko godina, a izgleda da će zbog njene bruke ponovo učiniti isto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević Zadruga 5

 

David je istakao i da nakon što se rijaliti ,,Zadruga 5" bude završio, Dalila neće imati gde da ode, jer su joj sva vrata zatvorena. 

- Znam da se tata čuo sa njenim ocem, čovek je van sebe, plače i ne može na ulicu da izađe. Dalila vrlo dobro zna da se njen otac nje odrekao zbog nekih manjih stvari, a tek ovo... Ne znam šta će tu biti. Ona nema gde da se vrati posle ovoga - tvrdio je Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević Zadruga 5

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

01.11.2021 16:22

Dudlila najvece zlo i sramota ne samo u rijalitijima vec i uopste. Balago babu za ovakvu cerku.