FOTKE SANDRE ČAPRIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA SU DA SE NAJEŽIŠ: Pevačica ne liči na sebe, ovaj prizor će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić uspela je da osvoji Filipa Cara, a sada su isplivale njene fotke pre plastičnih operacija.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Isplivale fotke Sandre Čaprić pre operacija

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" privlači sve veću pažnju javnosti zbog zadrugara koji su vrlo naoštreni za kadar. Tako je i pevačica Sandra Čaprić osuđena zbog toga što je uspela da zavede Filipa Cara, koji je pre toga bio u vezi sa Majom Marinković

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/ Amig Show

Filip Car ozvaničio vezu sa Sandrom Čaprić

 

Filip Car nije mogao da odoli Sandrinoj lepoti, pa je u ranim jutarnjim satima čak i ozvaničio vezu sa pevačicom vrelom akciju naočigled svih zadrugara u spavaćoj sobi. Sada se čeka kako će Maja odreagovati kada bude videla ove šokantne kadrove njenog sad već bivšeg dečka. 

Međutim, ako ništa drugo, Maja je i pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" o čemu se već dugo spekuliše, napravila svoju arminu branioca i zaveznika protiv Čaprićeve, a jedna od njih je i bivša zadrugarka Ermina Pašović. Ermina je na svom Instagram profilu podelila Sandrine fotografije pre platičnih operacija, koje su šokirale sve. 

Republika

Foto: instagram.com

Sandra Čaprić pre plastičnih operacija

 

Šta reći, a ne zaplakati?! Ja nemam ništa protiv operacija i treba svako ko je nezadovoljan svojim izgledom… Ali nazivati nekog drugog “plastičnim”, a pritom sam isto raditi na sebi je odvratno! Ne prozivaj druge kad si sam isto radio – odbrusila je Ermina Čaprićevoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading