CAR UNIŠTIO MAJU MARINKOVIĆ, PA JE OSRAMOTIO JAVNO: Filip ozvaničio vezu sa Sandrom, pala vrela akcija pred svima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ozvaničio je vezu sa Sandrom Čaprić u rijalitiju ,,Zadruga 5", samim tim ponizio je i prevario njegovu sad već bivšu devojku Maju Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/ Amig Show

Maja Marinković o aferi Filipa Cara i Sandre Čaprić

 

U ranim jutarnjim satima Filip Car završio je u krevetu sa Sandrom Čaprić, sa kojom je od tog trenutka i ozvaničio vezu. Iako su svi mislili da neće pokleknuti i da će ostati veran Maji Marinković, Filip nije mogao protiv svog karaktera, pa je popustio pred bujicom Sandrine lepote i udvaranja. 

Njih dvoje su naočigled svi zadrugara u spavaćoj sobi završili u krevetu, gde su počeli da razmenjuju nežnosti. Vrela akcija Sandre i Filipa trajala je neko vreme, a sve vreme su odzvanjali njihove poljupci spavaćom sobom. 

Republika

Foto: printskreen/pink TV, Republika.rs

Maja Marinković progovorila o Sandri i Caru

 

Maja Marinković oglasila se nekoliko puta za medije, te je bila izričita da nju Filip više ne zanima, ali da joj nije prijatno da gleda kada je u društvu druge devojke. Maja i Filip započeli su vezu, nakon što je ona raskinula sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i nakon što je abortirala njegovo dete. Filip joj je pružio reči utehe i dao joj rame za plakanje, što je Maji u tom trenutku bilo najbitnije. 

Od tog momenta oni su postali nerazdvojni, sve dok on nije ušao u rijaliti ,,Zadruga 5". Maja je nabacila novu kubikažu silikona u grudi i sasvim je svesna svoje lepote, pa sebi ne dozvoljava da pravi haos kakav ona inače zna da priredi. Dosta se spekulisalo da li će Maja ući u rijaliti ,,Zadruga 5", ali ona se poverila svom krugu ljudi da još uvek nije dobila poziv od produkcije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading