MARIJANA ZONJIĆ IŠAMARALA JANJUŠA: Zadrugarka dobila histerični napad, preti joj DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.09.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić nahvatala je Janjuša sa drugom zadrugarkom, nakon čega nije mogla da se iskontroliše, te mu je opalila šamar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić udarila šamar Janjušu

 

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš definitivno nema sreće u ljubavi, ali ni sa ženama, iako bi se mnogi zapitali da li je u pitanju karma ili prosto njegovo ophođenje prema nežnijem polu, Marijana Zonjić pokazala mu je zube i danas mu zavalila neviđenu šamarčinu. 

Pre samo godinu dana, istu stvar je radila i njegova bivša devojka Maja Marinković, koja je nedavno abortirala njegovo dete. Marijana je prišla Janjušu kako bi mu dala još jednu šansu da isprave stvari, a on, poznat kao neko ko voli da eskivira ozbiljne razgovore, doveo je Zonjićevu do ludila, nakon čega mu je ona udarila šamar. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić napala Janjuša zbog Sanje Grujić

 

- Ljubomorna je neverovatno, toliko da ne mogu da popušim cigaretu ni sa jednom - rekao je Janjuš.

Marijanu je dodatno iznervirala situacija koju je zatekla. Naime, dok je dolazila do Janjuša, Marijana ga je uhvatila u bliskom odnosu sa Sanjom Grujić, sa kojom je on već od pre nekoliko dana imao razmenu nežnosti. Marijani nije bilo svejedno kada je uhvatila Janjuša u zagrljaju druge, pa mu je opalila šamar, a potom počela da histeriše. 

Budući da je fizički obračun u rijalitiju strogo zabranjen, ostaje nam da vidimo da li Marijani preti diskvalifikacija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading