KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIJAVLJEN U POLICIJI: Isplivali detalji BRUTALNIH PRETNJI prema bivšem zadrugaru! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ispričao je u emisiji da ga je ljuti neprijatelj Rade Lazić prijavio u policiji zbog navodnih pretnji koje mu je uputio.

Republika

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan Golubović priveden

Prošle noći Kristijan Golubović bio je gost u emisiji ,,Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji i tom prilikom prokomentarisao njegovog ljutog neprijatelja Radeta Lazića

Podsetimo, Kristijan i Lazić se ,,ne mirišu" još od rijalitija ,,Farma" kada su imali žestoke svađe i obračune, nakon čega su usledile godine i godine prozivanja po medijima i raznim pričama o batinama, pretnjama i sličnim spekulacijama. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović priveden u policiju zbog pretnji

 

Onaj Lazić, tranztistor iz Beča, je podneo prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije, ja sam vreća g*vana, ovo-ono, i onda brže-bolje ode u policiju i prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1000 kilometara, Beč-Beograd... Laje odande, slabo lavež dolazi do mene, i onda ja kada samo malo jače odlajem, onda on ode u policiju i prijavi me. Ne znam kako nekome ugrožavam sigurnost na hiljadu kilometara, to još nije naučno dokazano. Rekao sam da ne znam ko mu mrda kavez tamo daleko, on je tamo daleko, ja sam ovde daleko, gde cveta limun žut, takvu sam dao izjavu - rekao je Golubović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Rade Lazić prijavio Kristijana Golubovića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading