NAKON STRAVIČNE NESREĆE, TARA SIMOV PROGOVORILA: Zadrugarka napravila opštu pometnju ovim rečima!

Autor:

Zadruga

06.08.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je prošle noći navodno imala saobraćajnu nezgodu, tokom koje je, kako je saopšteno iz Pink televizije, zadobila teže povrede, kao i njen dečko Nenada Aleksić Ša.

Republika

Foto: printscreen

Tara i Ša

 

Prošle noći kao bomba odjeknula je vest da se bivša zadrugarka Tara Simov slupala sa autom, te da je dobila teže povrede na telu. Snimak je isplivao na društvenim mrežama, na kom se vidi smrskan automobil, a u tekstu stoji da je Tara doživela saobraćajnu nezgodu i tom prilikom auto njenog dečka Nenada Aleksića Ša demolirala.

Od tog trenutka ni Tara, ni Ša se nisu oglasili, iako smo mi pokušali nekoliko puta da ih dobijemo pozivom. Međutim, ono što je još više izazvalo sumnju jeste to što je Tara konstantno objavljivala storije na Instagramu kako se vozi kolima, te je potom otišla i do studija sa Nenadom i pokazala kako pripremaju veliki projekat.

 

Mnogi su pomislili da su to snimci od ranije ili da klip sa slupanim autom nije pravi. No, dok se ne otkrije istina, njihov svaki trag se prati, pa je tako Tara u toku noći postavila stori kojim je izazvala još veću buru.

- Kupio mi muž Fiat pandu za 200 evra, znači, ne j*bem ni bandere, ni žardinjere, ni živu silu - pisalo je na fotografiji koju je Tara podelila.

Republika

Foto: instagram.com

Tarin stori

Da li je ovim potezom Tara htela da se našali na čitavu situaciju i da li je ona zaista zadobila povrede, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: 

OTVORILI DUŠU: Tara i Ša priznali sve o batinama i pretnjama, reper se obratio bivšoj supruzi Ivani!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Penzioner Pera

06.08.2021 08:12

Ona se sprda sa narodom. A on je podržava. Narodna milicijo uhapsi je i oduzmi auto!

Milica

06.08.2021 10:26

PA TI SI LICNO TARA DALA INTERVJU JA GLEDALA I CELA NACIJA KAD DI PLAKALA I REKLA DA SI NA ULICI I DA NEMAS GDE I DA DI POKUSALA DA KONTAKTIRAS PORODICU OD SHA ALI DA TI SE NISU JAVLJALI.I OSMAN TI POMOGAO ZA STAN NA KRAJU.SAD DEMANTUJES SAMU SEBE.POZDRAV