(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARKE! Dečko je UBIO OD BATINA i oduzimao joj novac, ona priznala kakve je sve POSLEDICE imala!

Autor: Republika

Zadruga

05.08.2021

12:17

Monika Horvat otkrila je pred zadrugarima kakve je posledice imala zbog teške ljubavne priče, koja se pretvorila u pravi horor.

Promo foto

Zadruga

 

U rijalitiju Zadruga 4 učestvovala je hrvatska zubarka Monika Horvat, koja je svima bila misteriozna, zbog njenog načina života. Iako je Monika tokom boravka u rijalitiju imala vezu sa devojkom Jovanom Tomić Matorom, ali po izlasku ona se vratila vereniku koji ju je sačekao da se vrati.

youtube.com/printscreen

Monika

 

Međutim, ono što je sve šokiralo jeste njena potresna životna ispovest o bivšem dečku, od kog je dobijala batine, te se ona poverila pred širokim auditorijumom.

Ja sam Monika Horvat, nemam dečka, ne znam na šta misliš, šta je vama bitno, ne razumem pitanje. Nisam lezbejka, to tvrdim, Matora priča jedno, ja drugo. Mogu da vam pričam o situaciji spolja, išla sam da radim, kako bih pobegla od jedne osobe, koja mi je nanela veliko zlo. Bila sam u Nemačkoj sa konjima zbog osobe koja je bila konj po mene. Išla sam da bih se sklonila od osobe koja je prema meni bila jako loša, osobe koja mi je nanela mnogo bola i fizičke i psihičke. Ja nisam mogla tek tako da ga napustim, otišla sam pod izgovorom da idem da radim. Htela sam da napustim taj stan, a nisam mogla da se vratim kući jer sam imala nekih katastrofalnih grešaka sa roditeljima zbog te veze. I novac je bio problem, nisam više mogla da tražim od roditelja od sramote šta sam im sve priredila i koliko sam ih koštala i šta sam im sve uradila. Bila sam kod njega, pobegla sam za Nemačku, da bih se oporavila i došla kod roditelja sa novcem, pošto je on prokockao sve moje. Sav novac koji sam imala, ja sam morala da dam nejmu, a kad mu nisam dala on bi me ubio od batina. Otišla sam gde nema signala, da me ni on ne može naći. Ja sam se njega rešila tako što sam ustala jednom i odlučila da se vratim na pravi put i vratim poverenje svojih roditelja - rekla je Monika.

Monika je ostavila svoju prošlost za sobom, a sada uživa u ljubavi sa varenikom strancem, koji je čuva kao malo vode na dlanu.

 

Komentari (0)

Loading