(FOTO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U NAROD PITA: Isplivala fotka Frana sa ZGODNOM PLAVUŠOM pre početka emisije, evo šta su radili!

Autor:

Zadruga

05.08.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas prošle noći gostovao je u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom suočio se sa nekadašnjim prijateljem Nenadom Aleksićem Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran

Prošle noći na televiziji Pink imali ste priliku da pogledate emisiju ,,Narod pita" u kojoj su gosotvali Nenad Aleksić Ša i njegov nekadašnji dobar prijatelj Fran Pujas

Njih dvojica odgovarali su na intrigantna i direktna pitanja voditeljke Ivane Šopić, ali i gledalaca koji su se direktno uključili u program. Međutim, pre početka emisije Fran je odlučio da se fotografiše sa Šopićevom, što je i uradio, pa selfi okačio na društvenu mrežu Instagram.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran i Ša

 

Iako smo tokom emisije imali prilike da vidimo Frana u raznim izdanjima, od raspoloženja do zabrinutog izraza lica, na ovoj fotki on je bio vidno zadovoljan i srećan zbog gostovanja u emisiji ili možda direktno zbog toga što se nalazi u društvu atraktivne voditeljke koja mami uzdahe gde god da se pojavi.

Republika

Foto: instagram.com

Fran i Šopićeva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading