(FOTO) MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Otkrila detalje i kako on izgleda, Janjuš će svisnuti od muke!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila je kako izgleda njena nova simpatija, a nakon što se vratila sa odmora, podigla je veliku prašinu samo jednim statusom.

Republika

Foto: instagram.com

Maja otkrila detalje o novom dečku

 

Rijaliti zvezda Maja Marinković vratila se u prestonicu i odmah je izazvala veliku prašinu i to samo jednim storijem. Naime, dugo se spekulisalo da li je Marinkovićeva nakon veze sa Markom Janjuševićem Janjušem našla novog dečka, a ona je sve vreme tvrdila da to nije istina. 

Međutim, od kada je on otkrio da ima novu simpatiju i da se svaki dan nalazi u društvu zgodnih, atraktivnih devojaka, a jedna od njih i liči na Marinkovićevu, ona je odlučila da dolije ulje na vatru i na Instagramu napisala status koji je izazvao razne komentare.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Maja na odmoru

 

Ona je na Instagram profilu okačila pesmu Ane Nikolić ,,Nisam za triput", a jedan poseban detalj je istakla iz numere ,,Ti si hrabar, lep i crn". U pesmi se Ana obraća momku koji joj je privukao pažnju, zbog čega su svi pomislili da je Maja otkrila kako joj izgleda nova simpatija.

Republika

Foto: instagram.com

Maja o novom dečku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading