(VIDEO) ANKETA O ZADRUZI 5: Otkrivamo koga biste voleli da vidite u rijalitiju, a Ivana Aleksić je sledeća zadrugarka?

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.08.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika sprovela je anketu na ulici grada Beograda, a građane smo upitali koga bi oni voleli da vide na malim ekranima.

Republika

Foto: Republika.rs

Anketa o Zadruzi 5

 

O rijalitiju ,,Zadruga 5" se dosta spekuliše, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović na finalnoj žurki najavio je i da će ovo biti poslednja sezona, zbog čega su se proširile razne glasine o potencijalnim učesnicima.

Iako smo navikli na staru postaru redovnih takmičara Mikija Đuričića, Miljane Kulić i Lepog Miće, odlučili smo da pitamo građane koga bi oni voleli da gledaju u narednim mesecima. Međutim, sproveli smo anketu u našoj prestonici i upitali smo i sagovornike da li bi prihvatili ponudu da se upuste u rijaliti avanturu za 50 evra na nedeljnom nivou.

Građani su nam otkrili da bi pored standardne postave voleli da vide i bivšu suprugu repera Nenada Aleksića Ša, Ivanu Aleksić, ali i sa njom Vladimira Tomovića.

Šta mislite koji je odgovor bio?

Mnogi razlozi i odgovori građana su nas iznenadili, a da li su bili iskreni procenite sami! 

Želimo da čujemo i vaše mišljenje, ispod video priloga u komentaru ostavite nam vaš komentar na pitanje - Da li biste prihvatili ponudu od 500 evra i koga biste vi voleli da vidite u Zadruzi 5?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bunny Peligroso

04.08.2021 19:06

Vladimir Tomović, sezona će biti propast bez njega, ali ne i Ivana Aleksić, mediokritet najobičniji.