ŠA POČUPAO TARU ZA KOSU, ONA ZAPOMAGALA: Ja ne mogu ovo više! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simonov nikako sami sa sobom da se dogovore šta žele, pa svako malo Belu kuću potresa nova drama, to se desilo i sinoć.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Počupao Taru i tako izazvao njen bes...

Sinoć je na imanju izbila nova svađa između Nenada Aleksića Ša i Tare Simov. 

Naime, reperu je zasmetalo to što je zadrugarka zamolila Stefana Karića da joj pričuva piće, a potom i pozvala Frana Pujasa u krevet sa njima.

Ša se izvinio svima, nakon što se smirio, ali je nova drama nastala kada je pokušao da skine masku za spavanje sa Tarinog lica ne bi li razmenjivao nežnosti sa njom, ali ju je u tom momentu počupao za kosu, zbog čega je Simovljeva poludela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neka me ostavi na miru... Ja ne mogu ovo više...

- Neka me ostavi na miru... Ja ne mogu ovo više... - jecala je zadrugarka, za to vreme se Nenad drugom kraju imanja ispovedao Marku Janjuševiću Janjušu o odnosa sa Tarom.

 

- Ja nisam glup ja znam sve, ja ne bežim od problema nego samo želim da se smirim. Znam šta me čeka kada izađem napolje, čeka me razvod, osude i svašta. Ponižavanje me čeka, a ja sam jedini koji sam izgubio sve i ispadam psihopata! Ja sam ispao loš i meni nema odbrane. Ja sa uz Ivanu sve napravio, ona je bila uz mene i sve smo zajedno stekli, porodica joj je super, porodica bajka, sa njom sam živeo bajku! Ja sam svestan svega i sam sebe krivim za sve! Mene najviše brine jer ću napolju biti najgori, a nisam najgori i to će me sahraniti - jadao se Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čas se biju, čas se vole... Nenad i Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

24.03.2021 15:22

Kakvi glumci? Glavni glumci. Još da dodje Kija.