ČULA SE SA REPEROVOM SUPRUGOM! Šašićeva: Ne prepoznajem Nenada, Ivana je dobra ŽENA!

Autor:

Zadruga

01.03.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pre ulaska u "Zadrugu" imao je skladan brak sa suprugom Ivanom, ali to sada više nije slučaj.

RepublikaFoto: prntscreen
Ne može da veruje da Ša vara ženu... Ivana Šašić

Reper se u rijalitiju zbližio sa Tarom Simov sa kojom je počeo da razmenjuje i nežnosti i sve se manje suzdržavaju da pokažu svoje emocije pred kamerama. A tokom sinoćnjeg izbacivanja, kao podrška Nadici Zeljković pojavila se Ivana Šašić koja je otkrila da je stupila u kontakt sa Ivanom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
U šoku je... Ivana

- Ja sam prenela Ivani poruku Nenadovu, jer tada nisam videla ništa. Rekao mi je da joj prenesem kako je voli najviše na svetu, ona me je samo saslušala. Ima par osoba koje ja tamo ne prepoznajem, Nenada, misicu, Anu Bulatović... Ne prepoznajem Nenada, ima nekog napolju, meni je poručio da je voli najviše. Ivana je dobra devojka - komentarisala je Ivana.

Ona se u studiju pojavila kao podrška Kijnoj mami na pevačicinu molbu:

- Kija me je zamolila da se pojavim, kao neko ko je bio dobar sa Nadicom. Ona se aktivirala i vidim da mnogima smeta, ali to je zato što govori istinu. Istina smeta. Ja sam videla mnogo toga, ali nisam želela da komentarišem - počela je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading