SADA JE SVE JASNO! Otkrivena ISTINA o odnosu Prijine majke i Filipa Živojinovića! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijina majka juče proslavila 50. rođendan, a evo gde se nalazio Filip!

SADA JE SVE JASNO! Otkrivena ISTINA o odnosu Prijine majke i Filipa Živojinovića! (GALERIJA)

Foto: ATAImages

Pevačica Borka Mihajlović, majka naše mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović, pre nekoliko dana napunila je 50 godina, a sinoć je napravila gala feštu u Osijeku. 

Prija je iskoristila svoje slobodno vreme na turneji "Od istoka do zapada", kako bi došla na proslavu rođendana svoje majke, a na društvenoj mreži Instagram podelila je fotke sa bakom i dekom, sa kojima je odrasla.

- Do meseca i nazad - napisala je Aleksandra na svom profilu.

Aleksandra, koja ne voli da eksponira svoj privatni život, nije imala više objava, ali su na gorepomenutoj društvenoj mreži osvanuli snimci sa proslave.

Naime, pevačica Ivana Šašić bila je pozvala na proslavu rođendana svoje drugarice i podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu neke zanimljive delove.

Ivana se uslikala sa Aleksandrom, Borkom, Janom Todorović, a usnimila je i emotivni trenutak majke i ćerke. Naime, Prija je u jednom trenutku zagrlila majku i šapnula joj nešto na uvo.

Na proslavi je bio i Aleksandrin suprug Filip Živojinović, te je tako Borka svima jasno stavila do znanja šta misli o svom zetu i u kakvim su odnosima.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana i Prija poziraju, Filip prolazi pored njih

Podsećanja radi, Borka je rodila Aleksandru kad je imala 22 godine, 1974. godine, a ljudi često misle da su sestre. Dolazi iz muzičke porodice, a Aleksandra je talenat za pevanje nasledila od nje.

- Prvo se moja majka bavila pevanjem, zatim moji ujaci, pa onda ja. Kad me pitaju da li sam ponosna na ćerku, kažem da jesam, ali sve sam to prihvatila kao potpuno normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je morali da se desi - izjavila je svojevremeno Borka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading