SANDRA REŠIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OPASNOG FRAJERA: Šok kadrovi procurili u javnost, ona progovorila o svemu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić predstavila je novu pesmu, a za spot je angažovala opasnog frajera!

SANDRA REŠIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OPASNOG FRAJERA: Šok kadrovi procurili u javnost, ona progovorila o svemu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić predstavila je svoju novu pesmu i to baladu "Eto me" i tako raznežila publiku iz celog regiona.

Da pevačica ne robuje trendovima, to je pokazala u svom novom video ostvarenju za novu pesmu. Naime, u spotu se može videti Sandra u zagrljaju zgodnog frajera, ali i ono što nismo imali mnogo puta da vidimo u javnosti, a to je uplakanu pevačicu. Kako ističe, za ovaj spot je uložila sav napor i trud, a potpuno se predala osećaju, te ne krije da je uživala dok je pravila ovu pesmu, kao i spot. 

 

Nema sumnje da će Sandra ovom numerom napraviti veliki uspeh, kao što je to i do sada bio slučaj kada je njena karijera u pitanju.

- Pesmu mi je predložio moj Pr Nemanja Ilinčić, iako je znao da sam protiv balada bar u naredom periodu, maltene me odvukao da čujem, ja sam bila skroz protiv, ali sam sela, čula i odjednom je nastao muk. Pošto me on zna najbolje, znao je sta znači moja tišina, i samo je kao iz neba pitao ekipu "Nego kakav ćemo spot?" Počeli smo da se smejemo, i eto tako je nastala "ETO" nova pesma, za koju se nadam da će vam se svideti - rekla je Sandra za Republiku, pa nastavila i uputila fanovima poruku:

- Ova pesma je poklon svima koji su uz mene, a posebno ljudima, koji su žudeli za još jednom baladom. Nisam dugo vagala kada sam je čula prvi put. Odmah sam se zaljubila na prvo slušanje, a nadam se da će to i narod prepoznati, koje je uz mene, sudeći prema onome što i što dobijam poruke podrške na društvenim mrežama sve više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading