Šikica se penzionisala, pa priznala: Harala sam magistralom, tu sam i završila!

Autor:

Zabava

08.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Šikica otkriva da su njeni nastupi sinonim za dobro raspoloženje

Šikica se penzionisala, pa priznala: Harala sam magistralom, tu sam i završila!

Foto: printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja se proslavila megahitom "Ala bi se šikicala", zbog koga je i dobila prepoznatljiv nadimak, otkrila je tajnu njene popularnosti, koja ne prestaje ni otkako je otišla u penziju.

Foto: printscreen yotuube/rts najlepse narodne pesme

Šikica

 

Naime, Šikica priznaje da su njeni nastupi sinonim za dobro raspoloženje i lumpovanje do zore, a njene šaljive, ali i one ljubavne numere često nateraju goste na nekom veselju da razbiju čašu, te da se to ne menja već godinama.

- Harala sam magistralom, to je bio moj skok. Tu sam i počela, tu sam i završila, što se kaže, i stigla do penzije. I ne vidim neku razliku. Ne osećam da sam penzionerka. Kad se razbije čaša, nije to bilo nešto neobično, prosto, to je normalno. Koga pogodi pesma, ko razume muziku, taj i baca čašu. Normalno da je tako, muzika je život i bez muzike nema ništa. Ako si talentovan za tako nešto, tu nema tajne. Normalno je da se lome čaše i tanjiri u kafani, na veselju, svadbama, krštenjima. Nema veselja bez dobre pesme i dobrih pevača - rekla je Šikica.
Pevačica je priznala da veselja u današnje vreme nisu onakva kakva su bila dok je ona bila u zenitu popularnosti.
- Prvo, vreme je danas tako, drugo, nekada je bilo mnogo veselijih ljudi. Bilo je dosta para. On danas uzme platu, dođe večeras u kafanu i potroši te pare, pa opet sutra zaradi i sve tako. Sad je malo drugačije i nema nešto ni tih kafana kakve su nekad bile - rekla je Šikica za medije i objasnila da se pravi narodnjaci, uprkos svemu, ne predaju.
- Sad je moderna muzika malo više tu, ali opet bez narodnjaka ne može ništa. Ja sam tu za te "dvojkice", za brze pesme, igranje i atmosferu. Inače, te nove pesme volim da slušam, ali nisam za to da ih izvodim. Tražili su mi više puta da izvodim nešto u tom stilu, ali uvek ima neka pevačica koja peva tu vrstu pesama. Ja kažem da pevam samo ono što znam - otkrila je pevačica koja ima desetoro unučadi, te neretko na njihov nagovor pristane da se snima za društvene mreže.
- Pokušavala sam kod kuće "da recitujem" s mojim unukama. Kažu mi: "Hajde, baba, idemo Fejs, ovo, ono. Nešto pevaj, baba, za Tik-tok." Malo se tako zezam s njima. Inače, nije to moj fah - otkrila je Šikica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading